Οργή Λαζόπουλου: «Τους χαρίζουμε τον τίτλο, ας τον πάρουν στα χαρτιά, μας καταστρέφουν»

«Φτιαγμένος» για μεγάλη ΑΕΚ ο Λαζόπουλος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lazopoulosΗ σκανδαλώδης και εξοντωτική απόφαση του Αθλητικού Δικαστή προς όφελος του Διομήδη Άργους και άλλων αντιπάλων της ΑΕΚ (μια και… τελειώνει την Ένωση απο το χάντμπολ), εξόργισε τον Δημήτρη Λαζόπουλου που εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας ότι η Ένωση χαρίζει τον τίτλο στον αντίπαλο της μια και οι μάγκες της ομάδας είναι νικητές και ουσιαστικά νταμπλούχοι και η καλύτερη ομάδα στο ελληνικό χάντμπολ.

Διαβάστε την ανακοίνωση του:

«Είμαι συγκλονισμένος από την απόφαση.  Εάν τηρηθεί αυτή η απόφαση καταστρέφουν την ομάδα μας , καταστρέφουν και υποβιβάζουν το άθλημα. Τι ακριβώς θέλουν να πετύχουν; ” Να αποσυρθεί η ομάδα από το Πρωτάθλημα;” Οι πράξεις και οι αποφάσεις τους αυτό δείχνουν  Εάν δεν θέλουν την ΑΕΚ δεν θα πρέπει να καρπώνονται και τα πλεονεκτήματα της . Kαι αυτά είναι πολλά. Η ΑΕΚ  κύριοι “υπεύθυνοι” έχει μάθει να αγωνίζεται μέσα στα γήπεδα, έχει μάθει να παίρνει πρωταθλήματα και κύπελλα με την αξία της. Οι μάγκες, οι ήρωες αυτού του τμήματος, φορούν τον Δικέφαλο στην φανέλλα τους και τον τιμούν.  Είναι παλληκάρια γεννημένοι ΝΙΚΗΤΕΣ.

Αν λοιπόν θέλουν αφού μας εξοντώσουν (ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΝ) να τους χαρίσουμε στα χαρτιά το πρωτάθλημα εμείς δεν το θέλουμε τους το χαρίζουμε.

ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΛΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΙ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ»

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X