Φορτώνει γκολ την Αρμενία η Γερμανία

Φορτώνει γκολ την Αρμενία η Γερμανία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

germaniaΣτο τελευταίο φιλικό παιχνίδι της μπροστά στο κοινό της, η Γερμανία αντιμετωπίζει την αδύναμη Γερμανία και θέλει να ικανοποίησει τον κόσμο της, πριν ξεκινήσει το μεγάλο ταξίδι για την Βραζιλία.

103. Γερμανία – Αρμενία

Τα φιλικά παιχνίδια της Γερμανίας κλείνουν απόψε στο Μάιντς με τα “πάντσερ” να αντιμετωπίζουν την Αρμενία. Περισσότερο για λόγους εντυπώσεων η ομάδα του Λεβ θα προσπαθήσει να φορτώσει με γκολ την αδύναμη Αρμενία, η οποία προέρχεται απο ήττα με 3-1 από την Αλγερία. Σήμερα ο τεχνικός της ομάδας θα χρησιμοποιήσει τους βασικούς και αυτό μας επιτρέπει να κυνηγήσουμε τα πολλά γκολ.

Πρόταση: Over 3.5 (www.stoiximan.gr 1.85)

107. Τζόινβιλ – Βίλα Νόβα

Η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας είναι η Βίλα Νόβα που όχι μόνο βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά δεν έχει πετύχει ούτε νίκη. Ενώ το αρνητικό της σερί έχει να κάνει και με τα γκολ. Είναι εντυπωσιακό αλλά αποτελεί πραγματικότητα για την φιλοξενούμενη, η οποία δεν έχει καταφέρει να σκοράρει σε κανένα από τα παιχνίδια που έχει δώσει εκτός έδρας. Η Τζόινβιλ είναι από τις καλές ομάδες της κατηγορίας, βρίσκεται στην 4η θέση του πίνακα και είναι το μεγάλο φαβορί για την νίκη.

Πρόταση: No goal (www.stoiximan.gr 1.61)

113. Μεξικό – Πορτογαλία

Στη Μασαχουσέτη , το Μεξικό αντιμετωπίζει την Πορτογαλία στο τελευταίο φιλικό και των δυο, λίγο πριν την σέντρα του Μουντιάλ. Οι τυπικά γηπεδούχοι δεν έχουν πείσει με τις εμφανίσεις τους στα φιλικά παιχνίδια και φαίνεται να δημιουργείται μια γκρίνια για τη εικόνα που θα εμφανίσουν στο γήπεδο. Από την άλλη πλευρά ο Ρονάλντο συνεχίζει να απέχει εξαιτίας τραυματισμού με τον τεχνικό της Πορτογαλίας, Πάολο Μπέντο να  δοκιμάζει και σήμερα το 4-3-3, έχοντας τους Μουτίνιο, Μεϊρέλες και  Κοεντράο στην μεσαία γραμμή.

Πρόταση: X (www.stoiximan.gr 3.10)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X