Κανονικά ο τελικός με τον Διομήδη, έξι αγωνιστικές στην έδρα και πρόστιμο 80.000 ευρώ

Υπόσχεση για κατάκτηση του τίτλου στο ραντεβού Λαζόπουλου – παικτών
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

handball-χαντμπολΟ αθλητικός δικαστής αποφάσισε την επανάληψη του 3ου τελικού του πρωταθλήματος χάντμπολ μεταξύ της ΑΕΚ και του Διομήδη. Οι κιτρινόμαυροι θα διεκδικήσουν μέσα στο γήπεδο ένα ακόμα πρωτάθλημα, χωρίς όμως την παρουσία όμως του κόσμου τους, μετά την τιμωρια που επιβλήθηκε για τα όσα έγιναν στο περιθώριο του τρίτου τελικού που τελικά δεν ξεκίνησε ποτέ.

Μπορεί σε πρώτη φάση το αποτέλεσμα της εκδίκασης να δικαιώνει την ΑΕΚ, η οποία κέρδισε αυτή τη μάχη και έχει τη ευκαιρία να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μέσα στο γήπεδο, ωστόσο ο αθλητικός δικαστής εξάντλησε την αυστηρότητα του στις επιμέρους ποινές που επέβαλλε. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι κιτρινόμαυροι τιμωρήθηκαν με έξι αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 80.000 ευρώ! Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην ιστορία του αθλήματος και καταλαβαίνει κανείς ότι το ποσό που θα κληθεί να πληρώσει η Ερασιτεχνική,  ισοδυναμεί με το μπάτζετ ομάδων όλης της χρονιάς.

Το σκεπτικό της απόφασης έχει ως εξής: Ο αθλητικός δικαστής έριξε την ευθύνη στην αστυνομία για τη ρίψη δακρυγόνου, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην απόφαση του, υπήρξαν εκτεταμένα επεισόδια πριν αυτό το γεγονός, ενώ υπήρξε ένταση και εντός του αγωνιστικού χώρου.

Η ΑΕΚ θα μπορούσε να τιμωρηθεί απο 1 έω 12 αγωνιστικές για δυσφήμηση του αθλήματος, αλλά οι καταθέσεις των ανθρώπων της στην διαδικασία της εκδίκασης έπεισαν τους δικαστές ότι πράγματι οι κιτρινόμαυροι έχουν κάνει πολλές προσπάθειες για να προασπίσουν τα συμφέροντα του αθλήματος. Οι έξι αγωνιστικές που τιμωρήθηκε η έδρα είναι η μίνιμουμ ποινή που επιβλήθηκε, ενώ το πρόστιμο των 80.000 ευρώ είναι κατά 20.000 ευρώ μεγαλύτερο απο το μικρότερο ποσό που επιβάλλεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X