Η ΑΕΚ περιμένει δικαίωση, να παίξει τον 3ο τελικό με τον Διομήδη στο γήπεδο

Φίλαθλοι της ΑΕΚ κινούνται νομικά εναντίον της αστυνομίας για τα αίσχη της Κυψέλης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

epeisodia επεισόδια χαντμπολΧθες παίχτηκε το πρώτο επεισόδιο του εξωαγωνιστικού αγώνα που δίνει η ΑΕΚ για τον 3ο τελικό. Σήμερα περιμένει το δεύτερο και πιο κρίσιμο. Ο Αθλητικός Δικαστής αφού άκουσε και είδε αποδείξεις για την “εγκληματική” στάση της αστυνομίας στο κλειστό της Κυψέλης (με ρίψη δακρυγόνων εντός του κλειστού(, καλείται να αποφανθεί για την τύχη του 3ου τελικού.

Στα αυτιά των ανθρώπων της ΑΕΚ δεν… φτάνουν καλές πληροφορίες με τον Διομήδη Άργους να πιέζει να πάρει το παιχνίδι και τον τίτλο στα χαρτιά και κάθε άλλο παρά τυχαίο εκλαμβάνουν ότι δύο άνθρωποι της Κυβέρνησης (Μανιάτης – Ανδριανός) μίλησαν για τα επεισόδια δίχως να γνωρίζουν τι έχει και όλως τυχαίως εκλέγονται στο νομό Αργολίδας.

Ωστόσο, έστω και στο… παρά πέντε οι άνθρωποι της ΑΕΚ που «πάλεψαν» στην δικαστική αίθουσα χθες για την νομική υπεράσπιση της ομάδας με αποδείξεις (Αλεξίου, Κατσαδήμας, Μαύρος), περιμένουν την δικαίωση της Ένωσης. Και μαζί τους και οι αθλητές της ομάδας με τον Γιάννη Αρβανίτη, που ζητούν το αυτονόητο. Να παίξουν τον 3ο τελικό με τον Διομήδη Άργους στο γήπεδο και να κριθεί ο τίτλος του Πρωταθλητή της Α1 χάντμπολ στα 60 αγωνιστικά λεπτά.

Σήμερα αναμένεται λοιπόν η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή με τρία σενάρια. Το χειρότερο που είναι μηδενισμός και απονομή στον Διομήδη, το… μεσοβέζικο με αγώνα χωρίς παρουσία φίλων της ΑΕΚ και το ιδανικό να γίνει ο 3ος τελικός με τον κόσμο της Ένωσης. Τα… σπουδαία λοιπόν τις επόμενες ώρες.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X