Γ. Μαύρος στο enwsi.gr: "Από εγκληματική ενέργεια άρχισαν τα επεισόδια" (VIDEO)

ΦΩΤΟ από την απολογία της ΑΕΚ στον Αθλητικό Δικαστή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÐÏËÏÃÉÁ ÔÇÓ ÁÅÊ ÓÔÏÍ ÁÈËÇÔÉÊÏ ÄÉÊÁÓÔÇ ÃÉÁ ÔÁ ÅÐÅÉÓÏÄÉÁ ÓÔÏÍ ÔÅËÉÊÏ ÔÏÕ ×ÁÍÔÌÐÏËΟ Γιάννης Μαύρος, ένας εκ των δικηγόρων που υπερασπίστηκε την ΑΕΚ στην απολογία ενώπιον του αθλητικού δικαστή για τα όσα συνέβησαν πριν τον τρίτο τελικό της Ένωσης με τον Διομήδη, εξέφρασε στο enwsi.gr την αισιοδοξία του για την απόφαση.

“Η ΑΕΚ θα έπρεπε να κατηγορείται για άρθρα που επισύρουν ποινές επίπληξης, ή τουλάχιστον με ένα κατηγορητήριο όχι τόσο βαρύ, όσο αυτό με το οποίο ήρθε η ομάδα μας στον αθλητικό δικαστή. Το αποδεικτικό υλικό το οποίο προσκομίσαμε, θεωρούμε ότι αποτυπώνει την πραγματικότητα, η οποία δυστυχώς ξεκίνησε από μια εγκληματική ενέργεια, την οποία δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ σε ελληνικά γήπεδα και δε θέλουμε να ξαναδούμε για το καλό του αθλητισμού και των παιδιών μας. Έχω την αίσθηση ότι δώσαμε έναν αγώνα να πείσουμε το δικαστήριο και τα καταφέραμε για το πως πραγματικά συνέβη το περιστατικό, το οποίο όποιος το έζησε δε θέλει να το ξαναζήσει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπαίτιοι γι’ αυτή την κατάσταση δεν ήταν ούτε οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, ούτε το σωματείο, το οποίο τα τελευταία χρόνια ειδικά στο χάντμπολ το μόνο που έχει κάνει είναι να τιμήσει το άθλημα και όχι να το δυσφημίσει”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μαύρος.

[youtube id=”fULS59WNecE” width=”600″ height=”350″]

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X