Ο Διομήδης Αργούς πιέζει να πάρει τον τίτλο στα χαρτιά

Ο Διομήδης Αργούς πιέζει να πάρει τον τίτλο στα χαρτιά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dimitroulias Διομήδης Άργους ΑΕΚΗ ΑΕΚ απολογήθηκε και περιμένει τις επόμενες ώρες να μάθει αν τελικά θα δώσει τον 3ο τελικό με τον Διομήδη Άργους, είτε με κόσμο, είτε χωρίς. Άλλωστε, πάγια θέση της Ένωσης είναι οι αγώνες και δη οι τίτλοι να κρίνονται μόνο μέσα στα γήπεδα, κάτι που εξέφρασε και ο πρόεδρος του σωματείου Αλέξης Αλεξίου στον Αθλητικό Δικαστή.

Ωστόσο, την ίδια ώρα ο Διομήδης Άργους σύμφωνα με πληροφορίες πιέζει να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά και μαζί τον τίτλο του Πρωταθλητή. Οι άνθρωποι της Ένωσης υποπτεύονται εδώ και μέρες την στάση του Διομήδη, κάτι που… ξεκίνησε από την ανακοίνωση του που ανέφερε ότι περιμένει την… Δικαιοσύνη και δεν έκανε πουθενά λόγο ότι θέλει να παίξει το ματς.

Επίσης, στην ΑΕΚ θεωρούν διόλου τυχαία ότι μέσα σε λίγες ημέρες τοποθετήθηκαν επίσημα δύο μέλη της Κυβέρνησης για το παιχνίδι και τα επεισόδια, τα οποία εκλέγονται στην Αργολίδα. Αρχικά ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, καθώς και ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννης Μανιάτης. Και θεωρούν ότι αυτό έγινε κατόπιν πιέσεων της τοπικής κοινωνίας του Άργους, με σκοπό να επηρεαστεί ο Αθλητικός Δικαστής.

Κάτι που θα φανεί τις επόμενες ώρες με βάση την απόφαση του για την τύχη του αγώνα ΑΕΚ – Διομήδης Άργους που θα κρίνει και τον τίτλου του Πρωταθλητή στην Α1 χάντμπολ.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X