Το γήπεδο θα γίνει

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gipedo4Είχα μια ελπίδα. Μια κρυφή πεποίθηση, πως παρά τα προβλήματα θα είχε βρεθεί λύση. Η βούληση του Μελισσανίδη, ο δυναμισμός με τον οποίο ανέλαβε πρωτοβουλία και έληξε το θέμα ερχόμενος σε συμφωνία με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, έπειθε πως θα βρισκόταν λύση. Αλλά όταν μπλέκεις με τις συνιστώσες και τους περίεργους, δεν βγάζεις άκρη. Ετσι φτάνουμε στα φαινόμενα διγλωσσίας των τελευταίων ημερών. Να βγάζει ανακοίνωση συμφωνίας ο ΣΥΡΙΖΑ και να την αμφισβητούν οι βουλευτές. Να ετοιμάζονται για να υπερψηφίσουν οι βουλευτές και να εκφράζει αντιρρήσεις ο Δήμος.

Τι θα μπορούσε να γίνει βέβαια όταν έχεις να κάνεις με ανθρώπους που δεν μπορούν να πείσουν ούτε για τα αυτονόητα. Σε ραδιοφωνική συνέντευξη με την αφεντιά μου, ο Βασιλόπουλος ωρυόταν πως δεν είναι Ολυμπιακός και πως το μόνο γήπεδο που έχει πάει ήταν το «Νίκος Γκούμας» και έπειτα από λίγη ώρα, παραδεχόταν πως ο πατέρας του τον είχε πάει να δει τον Ντέταρι. Στην ερώτηση εάν είχε δει και την κεφαλιά του Μανωλά που έβγαλε το γκολ το ’89, δεν πήρα απάντηση.

Από την άλλη έχεις κάποιον Μάλλιο, να εμφανίζεται υπέρμαχος του πράσινου, της χλωρίδας, της πανίδας, την ελευθερίας της βοσκής και κάθε κατάστασης που δεν θα τσιμεντοποιήσει το άλσος. Στα ερωτήματα 1) για ποιο άλσος μιλάμε; 2) πόσο τελικά είναι το κομμάτι που ζητά η ΑΕΚ; 3) πως θέλετε να είναι το γήπεδο για να σας καλύπτει;, δεν δίνει καμία απάντηση. Γιατί ούτε εκείνος ξέρει τι θέλει.

Θα μπορούσα να συνταχθώ με τη σκέψη πολλών. Να πω και εγώ, πως αφού δεν θέλουν την ΑΕΚ μία, εμείς δεν τους θέλουμε δέκα. Αλλά από την άλλη, δεν πρόκειται να τους γίνει κανένα χατίρι. Η ΑΕΚ θα πάει με τον νόμο, με τη μέγιστη δυνατή συναίνεση και με ξεκάθαρο σχέδιο και θα χτίσει το γήπεδο της. Οι γραφικοί βρίσκουν πάντα πεδίο δόξης λαμπρό στην Ελλάδα. Ευδοκιμούν τέτοιες περιόδους.

Δεν έχω καμία αμφιβολία πως ο Μελισσανίδης θα κάνει το γήπεδο. Με χρηματοδότηση και από την περιφέρεια, με θέσεις στάθμευσης, με μειωμένο ύψος των πυλώνων, με αναδασωμένες εκτάσεις σε όλη τη Νέα Φιλαδέλφεια. Θα γίνει γιατί το θέλουν οι πολλοί. Και στη δημοκρατία ακόμα συνεχίζουν να έχουν αυτοί τον έλεγχο της κατάστασης. Οι συνιστώσες ας βράσουν στο ζουμί τους.

Υ.Γ.: Περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον τη συνάντηση κορυφής. Κυρίως, για να διαπιστωθεί η φιλοσοφία με την οποία θα πορευθεί η ΑΕΚ τα επόμενα χρόνια. Τότε θα συζητήσουμε αρκετά.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X