Ο Γ. Λαρσινός είναι ο επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται για το βόλεϊ ανδρών της ΑΕΚ

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Παμβοχαϊκός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ βόλεϊ ανδρών AEK volley andronΕδώ και αρκετές εβδομάδες, ο Μάνος Μακρής είχε κάνει λόγο για ύπαρξη ενδιαφέροντος από δύο ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν και να ενισχύσουν το ανδρικό τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ. Βλέπετε μετά τα όσα συμβαίνουν στην Ερασιτεχνική, υπήρξε προβληματισμός για την συνέχεια κάποιων τμημάτων, κυρίως από οικονομικής άποψης. Και ενώ στο γυναικείο τμήμα δεν κουνιέται φύλλο, στο ανδρικό φαίνεται πως βρισκόμαστε σε αναμονή ανακοινώσεων.

Αποκλειστικές πληροφορίες του enwsi.gr αναφέρουν ότι στο διοικητικό συμβούλιο της Ερασιτεχνικής, το όνομα που έπεσε στο τραπέζι ήταν αυτό του Γιάννη Λαρσινού. Ενός επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον  χώρο της εκμετάλλευσης λατομείων και έτοιμου σκυροδέματος.

Μάλιστα τα προηγούμενα χρόνια αποτέλεσε εκ των χορηγών του τμήματος βόλεϊ του Παμβοχαϊκού , όντας ένας ισχυρός επιχειρηματίας, που μπορεί να δώσει ώθηση στο τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ. Οι συζητήσεις με τον κ. Λαρσινό, έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες, ακούστηκε το όνομα του στο συμβούλιο της Ερασιτεχνικής, αλλά τα μέλη της συμφώνησαν να συζητηθεί το θέμα τις επόμενες ημέρες.

 ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X