Πρώτο βήμα για τον νόμο της ΑΕΚ έγινε σήμερα στην ειδική επιτροπή της βουλής

alexiou-stratos-αλεξιου-στρατοςΑργά το βράδυ της Τρίτης υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν τη Βουλή να κλείνει προσωρινά για δύο εβδομάδες, αλλά στους ανθρώπους της Ένωσης δεν έχει φτάσει η αυτή πληροφορία.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα “iefimerida” σημείωνε σε ρεπορτάζ της ότι υπήρξε μεγάλη φημολογία στους κοινοβουλευτικούς κύκλους, σύμφωνα με την οποία η Βουλή θα έκλεινε για δύο εβδομάδες μετά τις αποφάσεις για την άρση ασυλίας των Μιχαλολιάκου, Παππά και Λαγού, αφού δεν υπήρχε κάποιο νομοσχέδιο, ή άλλες ενέργειες που να “απαιτούσαν” τη λειτουργία της Βουλής. Συνεπώς θα έκλεινε για να άνοιγε και πάλι μετά από δύο εβδομάδες με τα θερινά της τμήματα.

Προς το παρόν πάντως στην ΑΕΚ δεν έχει φτάσει η παραμικρή πληροφορία για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Σε επικοινωνία που είχε μάλιστα πριν από λίγο το enwsi.gr με κορυφαίο στέλεχος της ομάδας, αυτό που τονίστηκε χαρακτηριστικά είναι ότι δεν υπάρχει η παραμικρή ανησυχία για το συγκεκριμένο θέμα, αφού ακόμα και αν επαληθευτούν οι παραπάνω πληροφορίες και υπάρξει η οποιαδήποτε καθυστέρηση, δε θα επηρεάζει σημαντικά το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί. Δε θα πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι με βάση τα τωρινά δεδομένα, την επόμενη Τρίτη θα γίνει η τελευταία συνεδρίαση της επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου και στη συνέχεια θα οριστεί η μέρα συζήτησης του νομοσχεδίου στη Βουλή. Έτσι κι αλλιώς δηλαδή θα χρειαστεί ένα χρονικό διάστημα μέχρι να περάσει προς ψήφιση ο ρυθμιστικός νόμος.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X