Πολλά χαμόγελα για τις εξελίξεις στη Βουλή και αισιοδοξία για ψήφιση του νόμου

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek-gipedo maketa agia sofiaΗ τρίτη κατά σειρά συνεδρίαση της ειδικής επιτροπής στη βουλή αποτέλεσε ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στον μεγάλο στόχο της έναρξης των εργασιών στη Νέα Φιλαδέλφεια. Διαβάστε ποια είναι τα επόμενα και τι λένε με …χαμόγελο στην ΑΕΚ.

“Τα πάντα προχωρούν κατ’ ευχήν και βάση προγραμματισμού”. Αυτό τουλαχιστον υποστηρίζεται από τους υπεύθυνους του δικεφάλου, οι οποίοι τα τελευταία 24ωρα ασχολούνται σχεδόν όλες τις ώρες με το συγκεκριμένο πολύ σημαντικό ζήτημα. Για δύο συνεχόμενες μέρες η καρδιά της ΑΕΚ χτυπούσε στο ελληνικό κοινοβούλίο, αφού κατά μεγάλο ποσοστό κρινόταν το κατά πόσο προχωράει η υπόθεση και κατά πόσο πλησιάζουμε στη μέρα που θα μπουν μπουλντόζες στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι άνθρωποι της ομάδας άκουσαν ακριβώς αυτό που περίμεναν από τους βουλευτές και είδαν με απόλυτη ικανοποίηση ότι οι δεσμεύσεις των κομμάτων έγιναν πράξη.

Το μόνο που μένει πλέον για να περάσει προς ψήφιση ο ρυθμιστικός νόμος στην ολομέλεια της βουλής, είναι στην τελευταία συνεδρίαση της ειδικής επιτροπής (την επόμενη εβδομάδα), να συζητηθούν οι εναπομείνασες λεπτομέρειες και συγχρόνως να έχουν γίνει οι απαραίτητες τροποποιήσεις στο άρθρο 81 που αφορά αποκλειστικά στην “Αγιά Σοφιά”. Αυτά αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί τα επόμενα 24ωρα και όπως όλα δείχνουν, βάση χρονοδιαγράμματος, μέχρι τα τέλη Ιουνίου η ΑΕΚ θα έχει στα χέρια της τις άδειες έναρξης των εργασιών.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X