«Μπηχτή» Τσούπρου για την αποχώρηση του από την ΑΕΚ

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tsoupros-dellasΈνας από τους οκτώ ποδοσφαιριστές που από σήμερα αποτελούν παρελθόν για την ΑΕΚ είναι και ο Κώστας Τσούπρος. Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός ήρθε το καλοκαίρι του 2012 από τον Αστέρα Μαγούλας μετά από έγκριση των Βαγγέλη Βλάχου και Βασίλη Τσιάρτα, ενώ έμεινε δύο χρόνια δίχως είναι η αλήθεια να πείσει ότι αξίζει να παραμείνει στην ομάδα.

Ωστόσο, αναφορικά με την αποχώρηση του έριξε «μπηχτή» μέσω του Facebook σχολιάζοντας χαρακτηριστικά «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΑΕΚ για τα 2 υπέροχα χρόνια που πέρασα… Για κάποιους ίσως να μην αξίζουν κάποια παιδιά να βρίσκονται στη μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ… Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου που με στήριξαν.. Για του υπόλοιπους που δεν συμπεριφέρθηκαν όπως θα έπρεπε δεν έχω κάτι να πω, εφόσον είχαν παίξει και αυτοί ποδόσφαιρο ΑΔΙΑΦΟΡΩ… Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον ΚΟΣΜΟ της ΑΕΚ και εύχομαι στην ομάδα να γυρίσει εκεί που ανήκει (χωρίς κάποιους να κάνουν κουμάντο)! Η ποδοσφαιρική μου καριέρα συνεχίζεται.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X