To κλειστό Μαζαράκη και τα... άλλα

To κλειστό Μαζαράκη και τα... άλλα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kleisto mazaraki κλειστο μαζαρακηΣε αναζήτηση της έδρας της νέας σεζόν, βρίσκονται οι άνθρωποι του τμήματος μπάσκετ της ΑΕΚ. Οι υπεύθυνοι του τμήματος εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις κλειστών γηπέδων, και έχουν κάνει κάποιες διερευνητικές επαφές, χωρίς ακόμα να έχει επέλθει συμφωνία με κάποιο από αυτά.

Πιο συγκεκριμένα, όπως είχατε διαβάσει από το enwsi.gr, οι υπεύθυνοι του τμήματος βλέπουν με καλό μάτι το κλειστό Μαζαράκη. Στο συγκεκριμένο κλειστό πρέπει να γίνουν βελτιωτικές εργασίες, ώστε να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί σε αγώνες της Α1, όπως να φτιαχτούν αποδυτήρια, να γίνει περίφραξη γύρω από το παρκέ, ενώ η επανεκλογή του Ανδρέα Παχατουρίδη είναι θετική για την “Ένωση”, καθώς με την πλευρά του υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας.

Όσον αφορά το κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι, η ΑΕΚ το ήθελε και την περσινή αγωνιστική περίοδο και μάλιστα ήταν κοντά στο να συμφωνήσει με τον δήμο Αμαρουσίου για την χρήση του, με την συμφωνία να χαλά και την “Βασίλισσα” να καταλήγει στα Άνω Λιόσια.

Επίσης, τόσο η διοίκηση όσο και τα μέλη του τμήματος, δεν είναι αρνητικοί στην παραμονή στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Η περίπτωση του όμως είναι αρκετά δύσκολη, καθώς δεν έχει άδεια για τη νέα σεζόν, ενώ την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, λειτούργησε με προσωρινή, με την ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου να αναγκάζεται να αγωνίζεται αρκετές φορές στο κλειστό της Νήαρ Ήστ στην Καισαριανή.

Ακόμα δεν υπάρχει κάποια συμφωνία για την έδρα που θα χρησιμοποιεί τη νέα σεζόν η “Βασίλισσα”. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις, και νεότερες εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες μέρες. Άλλωστε είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα για την ομάδα και είναι άρτια συνδεδεμένο με την λειτουργία της. Τόσο για το θέμα των προπονήσεων, όσο και για την εμπορική εξυπηρέτηση του για την νέα ΚΑΕ.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X