Οι 9+3 που κέρδισαν την παραμονή τους

Οι 9+3 που κέρδισαν την παραμονή τους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kordero-petayrakis-dacol-brecevic-κορδερο-πεταυρακης-ντακολ-μπρεσεβιτςΕίχε φανεί κατά τη διάρκεια της σεζόν. Από τις επιλογές του Δέλλα, από τις εμφανίσεις τους με τη φανέλα της ΑΕΚ, από την πορεία της ομάδας. Από το ρόστερ που ολοκλήρωσε τη μεταβατική σεζόν της Γ’ Εθνικής, υπήρξε μια ντουζίνα παικτών που κέρδισαν το στοίχημα της παραμονής τους. Για την ακρίβεια 9+3, δεδομένου πως η τριπλέτα των τερματοφυλάκων αποτελεί μια ιδιαίτερη περίπτωση που θα κριθεί στην πορεία. Το enwsi.gr σας παρουσιάζει τους «κιτρινόμαυρους» που θα είναι παρόντες και στο δεύτερο βήμα της επιστροφής.

Νίκος Γεωργέας: ο αρχηγός επέστρεψε, ήταν καθοριστικός για την ΑΕΚ και θέλει να ανέβει με την ομάδα στη μεγάλη κατηγορία και να μπει ως παίκτης στην «Αγία Σοφία». Για τη νέα σεζόν προαλείφεται κατά κύριο λόγο ως δεξιός μπακ

Σταύρος Πεταυράκης: Κέρδισε με το σπαθί του τη θέση του αριστερού μπακ και η ΑΕΚ αναζητά τον παίκτη με τον οποίο θα συνθέσουν το δίδυμο της επόμενης σεζόν. Γρήγορος, παίζει όλη την πλευρά, έδειξε πως έχει μέλλον.

Μιγκέλ Κορδέρο: Το βαρόμετρο στα ματς της ΑΕΚ. Ο Ισπανός έχει την ποιότητα να δίνει ισορροπία στο παιχνίδι της Ενωσης, να ενώνει ιδανικά άμυνα και επίθεση και είναι παίκτης υπερπολύτιμος για την ομάδα.

Βασίλης Ρόβας: Αν και φέτος «ταλαιπωρήθηκε» στην πλειοψηφία των αγώνων παίζοντας στο κέντρο της άμυνας, η εμπειρία και η ποιότητα του είναι αδιαμφισβήτητη. Θεωρείται παίκτης που θα κάνει διαφορά στη μεσαία γραμμή.

Βαγγέλης Πλατέλλας: Ηταν η αποκάλυψη της σεζόν, παίκτης που ήρθε από το πουθενά και έβγαλε…μάτια. Εδωσε σημαντικές λύσεις στα άκρα της «κιτρινόμαυρης» επίθεσης, θεωρείται παίκτης που θα δώσει πολλά στη Β’ Εθνική.

Δημήτρης Ανάκογλου: Από τους παίκτες που πιστεύουν πολύ στην ΑΕΚ, ειδικά από τη νέα σεζόν που θα υπάρχει και ο Μάνταλος. Παίκτης με ποιότητα, που μπορεί να παίξει είτε ως δεύτερος αμυντικός χαφ, είτε ως επιτελικός μέσος.

Δημήτρης Γροντής: Το μαγικό αριστερό πόδι, η τεχνική κατάρτιση και οι εγκεφαλικές ικανότητες του, τον κρατούν στην ΑΕΚ. Είναι παίκτης που περιμένουν να βγάλει περισσότερο πείσμα, θα δοκιμαστεί περισσότερο σε θέσεις του άξονα.

Ιβάν Μπρέσεβιτς: Ο Κροάτης φορ έπεισε για την αξία του πριν έρθει η ατυχία του τραυματισμού. Εχει το εύκολο γκολ, είναι επιθετικός που παίζει για την ομάδα και μπορεί να ανοίγει διαδρόμους, στην ΑΕΚ θα τον περιμένουν.

Αλεξ Ντακόλ: Ο Βραζιλιάνος ήταν ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ στη σεζόν που τελείωσε. Παίκτης που έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα, έχει γνώση της κατηγορίας και στην Ενωση ποντάρουν στην ποιότητα του.

Ξεχωριστή κατηγορία αποτελούν οι τρεις τερματοφύλακες: Ηλίας Βούρας, Φώτης Καραγκιολίδης και Παναγιώτης Ντούνης, είχαν καλές και κακές στιγμές κατά τη διάρκεια της σεζόν. Στην ΑΕΚ τους πιστεύουν, τους ενίσχυσαν με τον Ανέστη και είναι εξαιρετικά πιθανό να υπάρχει καρέ στα δοκάρια για τη νέα σεζόν (αν και δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια στιγμή θέμα δανεισμού, ενδεχομένως και με αίτημα κάποιου εκ των τεσσάρων).

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X