Το enwsi.gr ήταν στη Βουλή και σας μεταφέρει τη θετική ψήφο για την «Αγιά Σοφιά»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gipedo11Συνεχίστηκε σήμερα η συζήτηση στην Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου για το νέο ρυθμιστικό σχέδιο Αθήνας-Θεσσαλονίκης, στο οποίο εντάσσεται και η «Αγιά Σοφιά» και το σχέδιο του Δημήτρη Μελισσανίδη για την κατασκευή του στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τα κόμματα δια των βουλευτών τους εξέφρασαν τις απόψεις τους και τις θέσεις τους, με τα μεγάλα κόμματα να δείχνουν ότι στηρίζουν το όνειρο της ΑΕΚ για να «χτίσει» πάλι το «σπίτι» της. Ο Υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης, η ΝΔ, το ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ τάχθησαν υπέρ του σχεδίου της ΑΕΚ και όλα δείχνουν ότι θα περάσει ο νόμος με την ψήφιση του από την Ολομέλεια της Βουλής.

Την Τρίτη στις 15:00 θα υπάρξει νέα συνεδρίαση της Επιτροπής με την συζήτηση να συνεχίζεται (και) για το γήπεδο της ΑΕΚ και το σχέδιο, καθώς και τις αλλαγές που ζητούν συγκεκριμένα κόμματα και φορείς. Ωστόσο, με την σύμπνοια της Κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, η ΑΕΚ όλα δείχνουν ότι το προσεχές διάστημα θα πάρει το νόμο στα χέρια της και οδεύει για την έκδοση αδειών οικοδόμησης.

Το enwsi.gr ήταν το μοναδικό site που βρέθηκε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο σήμερα και σας μετέφερε (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) όλα όσα υποστήριξαν οι εκπρόσωποι των κομμάτων και ο Υπουργός για την «Αγιά Σοφιά».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X