Συνεργασία με ΠΑΣ Γιάννινα, Νίκη Βόλου και Ηρακλή Ψαχνών για δανεισμούς συζητούν στην ΑΕΚ

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek-simaΟι άνθρωποι της Ένωσης σκέφτονται να συνεργαστούν με συγεκριμένες ομάδες προκειμένου να δώσουν νεαρούς ποδοσφαιριστές, με σκοπό να πάρουν χρόνο συμμετοχής την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στόχων των υπεύθυνων του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι να δώσουν τη δυνατότητα σε παίκτες που είτε ανήκουν στο ρόστερ, είτε προέρχονται από τις ακαδημίες και έχουν ξεχωρίσει, να παίξουν σε ομάδες της Football League, είτε ακόμα και της Super League, ώστε να μη μείνουν στάσιμοι και να δείξουν τις ικανότητές τους. Για παράδειγμα ένας απ’ αυτούς είναι ο Στράτος Σβάρνας, ο οποίος ναι μεν θεωρείται τεράστιο ταλέντο και πιστεύουν πολύ στις δυνατότητές του, αλλά τη δεχομένη χρονική στιγμή δεν έχει πολλές πιθανότητες να πάρει αρκετές συμμετοχές με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Αυτός είναι ο λόγος που η Ένωση έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας τόσο με τον Ηρακλή Ψαχνών, όσο και με τη Νίκη Βόλου, η οποία τη νέα σεζόν θα συμμετέχει στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας. Επίσης μια ομάδα που διατηρεί άριστες σχέσεις με τον δικέφαλο είναι πλέον ο ΠΑΣ Γιάννινα, ιδιαίτερα μετά τη συνεργασία που υπήρξε στη μεταγραφή του Δημήτρη Κολοβέτσιου. Οι Ηπειρώτες έχουν περιορισμό στις δύο επόμενες μεταγραφικές περιόδους, λόγω της μη αδειοδότησης και θα τους ενδιέφερε το ενδεχόμενο να εντάξουν στο δυναμικό τους, ικανούς νεαρούς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X