Η 21η Ιουνίου φαίνεται η επικρατέστερη ημερομηνία, για τον τελικό του χάντμπολ

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek diomidis argousΤο μέλλον του τρίτου τελικού της Α1 στο χάντμπο, μεταξύ της ΑΕΚ και του Διομήδη, αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά μετά την απολογία της Ένωσης την ερχόμενη Πέμπτη, στον αθλητικό δικαστή. Έτσι και αλλιώς από το enwsi.gr είχατε διαβάσει όλες τις τελευταίες ημέρες, ότι υπήρξαν μεγάλες δυσκολίες για να μπορέσει να αποφασιστεί η διεξαγωγή της αναμέτρησης άμεσα.

Και μπορεί η ομοσπονδία να είχε πρόθεση να πάρει πάνω της την υπόθεση και να αποφασίσει η ίδια για τον 3ο τελικό, την τελευταία στιγμή άλλαξε γνώμη και έκανε πίσω. Άλλωστε θα ήταν εύκολο για τις δύο ομάδες να δημιουργήσουν πρόβλημα, από την στιγμή που δεν θα υπήρχε απόφαση του αθλητικού δικαστή.

Με δεδομένο ότι οι κιτρινόμαυροι θα απολογηθούν την Πέμπτη και θα χρειαστούν και κάποιες μέρες ακόμα για να μπορέσει ο δικαστής να εξετάσει όλα τα στοιχεία, όλα συναινούν στο γεγονός ότι ο πρωταθλητής στο χάντμπολ θα βγει μετά τις 15 Ιουνίου. Βλέπετε υπάρχουν υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας χάντμπολ μέχρι και την Κυριακή 15 Ιουνίου.

Με την επιστροφή των διεθνών την επομένη, θα αρχίσει και η προετοιμασία της ΑΕΚ και του Διομήδη για το παιχνίδι που θα κρίνει τον τίτλο. Αυτό δύσκολα μπορεί να γίνει την Τετάρτη 18 Ιουνίου, αλλά φαίνεται εφικτό για τις 21 του ίδιου μήνα, ημέρα Σάββατο. Αυτή είναι και η επικρατέστερη ημερομηνία, κάτι που τόνιζαν και οι άνθρωποι της ομοσπονδίας στις μεταξύ τους συζητήσεις χθες το απόγευμα.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X