Ικανοποίηση στην ΑΕΚ για τις εξελίξεις στην Βουλή, σήμερα η κατ’ άρθρον συζήτηση

"Θα ψηφιστεί ο νόμος, πάμε για την ανέγερση" (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

alexiou stratos vouli αλεξίου στράτοςΜε πλατιά χαμόγελα αποχώρησαν από τη Βουλή και την παρουσία της ΑΕΚ στη συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, οι «κιτρινόμαυροι» εκπρόσωποι. Αν και υπήρξαν κάποια «φάλτσα» από τις τοποθετήσεις των βουλευτών Αποστόλου και Αυλωνίτη από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, η πεποίθηση των Νίκου Στράτου και Αλέξη Αλεξίου είναι πως τα πάντα εξελίσσονται άκρως θετικά. Η ΑΕΚ συνάντησε την απόλυτη στήριξη σχεδόν του συνόλου των βουλευτών, είχε την αμέριστη συμπαράσταση του ΥΠΕΚΑ, Γιάννη Μανιάτη και προχωρά για την απόκτηση του νόμου της.

Αλλωστε, είναι σημαντικό πως όσα θέματα τέθηκαν στο τραπέζι, λύθηκαν άμεσα. Οι αιτιάσεις της κ. Αυλωνίτου βρήκαν απάντηση από τον εκπρόσωπο της Ερασιτεχνικής. Στις – λαϊκίστικες – φωνές του κ. Αποστόλου για τη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια ενώ υπάρχουν άλλες ανάγκες του κόσμου, οι «κιτρινόμαυροι» δεν μπήκαν σε αντιπαράθεση. Και το σημαντικό είναι πως η διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά, δεν προέκυψαν νέα εμπόδια, ενώ ήρθε και η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ να επιβεβαιώσει τα νέα δεδομένα που αναπτύσσονται.

Η συνέχεια θα υπάρξει εντός της ημέρας, όπου είναι προγραμματισμένη η κατ’ άρθρον συζήτηση του ρυθμιστικού σχεδίου Αττικής και Θεσσαλονίκης, που στο άρθρο 81 περιλαμβάνει και το γήπεδο της ΑΕΚ. Πιθανότατα θα υπάρξει εκ νέου «κιτρινόμαυρη» εκπροσώπηση, κυρίως για να φανεί το ενδιαφέρον για την υπόθεση, αλλά και να υπάρχει στενή παρακολούθηση στη διαδικασία (μάλλον θα είναι ξανά στη Βουλή ο Νίκος Στράτος). Την επόμενη Τρίτη θα υπάρξει και νέα συνεδρίαση και στα τέλη της εβδομάδας θα δοθεί το νομοσχέδιο προς ψήφιση στην ολομέλεια της Βουλής.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X