"Θα ψηφιστεί ο νόμος, πάμε για την ανέγερση" (VIDEO)

"Θα ψηφιστεί ο νόμος, πάμε για την ανέγερση" (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

alexiou stratos vouli αλεξίου στράτοςΤο enwsi.gr ήταν το μοναδικό αθλητικό ηλεκτρονικό Μ.Μ.Ε που βρέθηκε στη Βουλή για τη συνεδρίαση που αφορούσε στην “Αγιά Σοφιά” και στο τέλος μίλησε με τους εκπροσώπους της ΑΕΚ, Αλέξη Αλεξίου και Νίκο Στράτο για το επόμενο βήμα πριν αρχίσουν τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

“H AEK έδωσε όλες τις διευκρινήσεις που ζητήθηκαν. Το έργο αφορά την ερασιτεχνική ΑΕΚ. Να μην υπάρχει καμία παρανόηδη πάνω σ’ αυτό”, ήταν η αρχική τοποθέτηση του προέδρου της Ερασιτεχνικής, Αλέξη Αλεξίου στην κάμερα του enwsi.gr και συνέχισε:

“Είναι έργο πνοής και για την ΑΕΚ και για τον αθλητισμό και για τον πολιτισμό και για την περιοχή. Προχωράμε, είναι ο πρώτος στόχος που τέθηκε πέρυσι το καλοκαίρι. Ο δεύτερος στόχος ήταν οι διαδικασίες των εκκαθαρίσων ΠΑΕ και ΚΑΕ και ο τρίτος μεγάλος στόχος είναι η εξυγίανση της ερασιτεχνικής. Προχωράμε στα πάντα”.

– Υπάρχει εξήγηση για τη διπλή στάση του ΣΥΡΙΖΑ;

“Δεν μπορώ να αντιληφθώ για ποιο λόγο τέθηκαν αυτές οι ερωτήσεις που τέθηκαν. Κυρίως οι ερωτήσεις που δεν είχαν να κάνουν με το υπό ψήφιση νομοσχέδιο. Ήταν εκτός αντικειμένου. Τοποθετήθηκα πάνω σ’ αυτό. Δεν είχα καμία σχέση το αν υπάρχουν προβλήματα στην ερασιτεχνική ή όχι. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι η ερασιτεχνική θα πάψει να έχει προβλήματα όταν οργανωμένα λειτουργήσει διαχειριστικά των ποσών που θα εισρεύσουν σ’ αυτήν και θα προέρχονται από μια υγιή ΠΑΕ που θα παίζει στο μεγάλο νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Είναι σαφές ότι είναι ένας κρίκος. Μια αλυσίδα. Το ένα φέρνει το άλλο”, τόνισε ο κ. Αλεξίου, με τον γεν. διευθυντή της “Δικέφαλος 1924” να προσθέτει:

“Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την αγόρευση, από τις απαντήσεις, από τον διάλογο που είχε ο κ. Αλεξίου ως πρόεδρος του σωματείου ΑΕΚ. Αύριο έχουμε κατ’ άρθρον, την άλλη Τρίτη ολοκληρώνεται και πάμε έπειτα στην Ολομέλεια για την ψήφιση. Σας λέω από τώρα ότι, ναι, θα ψηφιστεί η νομοθετική ρύθμιση και θα πάμε για την άδεια. Πάμε για την ανέγερση”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ENWSI.GR:

[youtube id=”sTOm8E9Igv0″ width=”600″ height=”350″]

TAΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ – ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X