Πρώτο βήμα για τον νόμο της ΑΕΚ έγινε σήμερα στην ειδική επιτροπή της βουλής

Πρώτο βήμα για τον νόμο της ΑΕΚ έγινε σήμερα στην ειδική επιτροπή της βουλής
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

alexiou-stratos-αλεξιου-στρατοςΜε την παρουσία εκπροσώπων της ΑΕΚ (Νίκος Στράτος και Αλέξης Αλεξίου), πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου για τα ρυθμιστικά σχέδια Αττικής και Θεσσαλονίκης, που περιλαμβάνει και τον νόμο για το γήπεδο της ΑΕΚ. Αν και υπήρξαν αρκετά «φάλτσα» από θέσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που ήρθαν σε κόντρα με την κεντρική ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η αίσθηση που υπάρχει είναι πως τα πράγματα εξελίσσονται θετικά.

Η ΑΕΚ έκανε το πρώτο βήμα για τον νόμο που θα την εξασφαλίζει για την έναρξη των εργασιών για την «Αγία Σοφία». Κατάφερε να δείξει μέσω των εκπροσώπων της πως έχει τη βούληση και τη συναίνεση όλων των εμπλεκόμενων φορέων για να προχωρήσει στη διαδικασία. Ωστόσο, αν και φαινόταν πως θα υπήρχε απόλυτη συμφωνία, υπήρξαν παραφωνίες που προκάλεσαν εντύπωση.

Το enwsi.gr ήταν η μοναδική ιστοσελίδα της ΑΕΚ που βρέθηκε στη Βουλή και σας μετέφερε ζωντανά όσα συζητήθηκαν στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X