Σκέψεις να ορίσει τον τελικό για αύριο η ΟΧΕ χωρίς να περιμένει απόφαση του δικαστή

«Βολές» (και) της Ομοσπονδίας κατά της Αστυνομίας για όσα έκανε στην Κυψέλη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÄÉÏÌÇÄÇÓΑβέβαιο εξακολουθεί να παραμένει το μέλλον του τρίτου τελικού του πρωταθλήματος μεταξύ ΑΕΚ και Διομήδη Άργους. Αν και αμέσως μετά την αναβολή του ματς την περασμένη Παρασκευή, οι πληροφορίες έλεγαν ότι αυτό θα διεξαχθεί αύριο, αποδεικνύεται ότι κάτι τέτοιο πρακτικά δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο καθώς οι διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν για την λήψη μιας τέτοιας απόφασης είναι χρονοβόρες. Πάντως ακόμα και τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, δεν αποκλείεται τελικά ο αγώνας να οριστεί για αύριο όμως με απόφαση της ομοσπονδίας και όχι του αθλητικού δικαστή.

Συγκεκριμένα οι άνθρωποι της ΟΧΕ εξετάζουν το ενδεχόμενο να μην περιμένουν την απόφαση του αθλητικού δικαστή και να ορίσουν την διεξαγωγή του τρίτου και τελευταίου τελικού για αύριο, κάτι που αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει μέχρι το απόγευμα (ερωτηματικό παραμένει με βάση ποιον γνώμονα θα κινηθεί η ομοσπονδία για να πάρει αποφάσεις αναφορικά με την έδρα και την παρουσία ή μη του κόσμου στον τελικό). Στην ομοσπονδία κάνουν τις εν λόγω σκέψεις γιατί γνωρίζουν ότι είναι δύσκολο ο αθλητικός δικαστής να προλάβει να εξετάσει όλα τα στοιχεία και να πάρει άμεσα απόφαση (χαρακτηριστικό είναι ότι το φύλλο αγώνος το έλαβε σήμερα το πρωί) και έτσι το ματς αναγκαστικά θα πάει για μετά τις 15 Ιουνίου, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι εάν η ΟΧΕ προχωρήσει στον ορισμό του τελικού χωρίς να έχει υπάρξει πρώτα η απόφαση του δικαστή, είναι μια κίνηση που εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο. Και αυτό γιατί η απόφαση που θα πάρει ο δικαστής ενδέχεται να είναι αντίθετη με αυτή της ομοσπονδίας, κάτι που στη συνέχεια μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερα προβλήματα και να περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Για παράδειγμα, αν ο τελικός οριστεί από την ΟΧΕ και διεξαχθεί αύριο και έπειτα ο δικαστής βγάλει διαφορετική απόφαση, δεν αποκλείεται να έχουμε άλλο πρωταθλητή εντός γηπέδου και άλλο στα… χαρτιά.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X