H AEK πάει στη Βουλή και παίρνει τον νόμο για το δικό της γήπεδο

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gipedo4Η σημερινή μέρα για την ΑΕΚ είναι η σπουδαιότερη για το θέμα του γηπέδου. Μέχρι την επόμενη τουλάχιστον. Μέχρι να μπουν και επίσημα οι μπουλντόζες και να ξεκινήσουν τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ωστόσο, η σημερινή παρουσία της ΑΕΚ στην ελληνική Βουλή, έχει βαρύνουσα σημασία. Βλέπετε, από το αποτέλεσμα της σημερινής «κιτρινόμαυρης» εκπροσώπησης θα φανεί εν πολλοίς αν η Ενωση θα έχει – ως το τέλος της επόμενης εβδομάδας – τον νόμο για το δικό της γήπεδο στα χέρια της.

Στην ΑΕΚ ήταν σε απόλυτη εγρήγορση αυτές τις ημέρες, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι για τη σημερινή παρουσία στο κοινοβούλιο. Η συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής παραγωγής και εμπορίου που συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα (στις 4), θα καθορίσει πολλά ζητήματα. Η προεργασία όλων των προηγούμενων ημερών, οι επαφές με τον ΣΥΡΙΖΑ, απέδωσαν καρπούς, αλλά τα πάντα θα κριθούν στην ολομέλεια της Βουλής και στην ψήφιση του νομοσχεδίου.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε και χθες πολλές επαφές για το θέμα. Η παρουσία του στην Βουλή θα εξαρτηθεί από κάποιες επαφές που θα κάνει κατά τη διάρκεια της ημέρας και τον φόρτο εργασίας που θα έχει. Εάν κριθεί σκόπιμο, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ θα είναι μπροστάρης στην προσπάθεια. Ειδάλλως, την εκπροσώπηση της ΑΕΚ θα αναλάβουν οι Νίκος Στράτος, Δημήτρης Ανδριόπουλος και ο Αλέξης Αλεξίου για λογαριασμό της Ερασιτεχνικής.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X