Η μεγάλη πρόκριση στο Καραϊσκάκη με τη γκολάρα του Θ(ε)ωμά (VIDEO + ΦΩΤΟ)

Η μεγάλη πρόκριση στο Καραϊσκάκη με τη γκολάρα του Θ(ε)ωμά (VIDEO + ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα μεγάλα παιχνίδια, μιλούν οι τεράστιοι παίκτες. Εκείνοι που μπορούν να προκαλούν τρόμο στους αντίπαλους και δεν σταματούν να φορτώνουν με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα. Κάτι τέτοιο συνέβη μια μέρα σαν σήμερα του 1983. Ο Θωμάς Μαύρος, ήταν αυτός που πήρε από το…χεράκι την ΑΕΚ και με ένα απίθανο γκολ που ακόμα αποτελεί θέμα συζήτησης, την οδήγησε σε πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου επί του Ολυμπιακού, μέσα στο Καραϊσκάκη.

Ηταν η ρεβάνς της νίκης της ΑΕΚ με 2-1 στη Νέα Φιλαδέλφεια, όταν και πάλι ο Θ(ε)ωμάς είχε ανατρέψει το αποτέλεσμα και είχε δώσει ελπίδες στην ομάδα. Στο Φάληρο είναι αλήθεια πως οι «κιτρινόμαυροι» πιέστηκαν. Ο Σενέκοβιτς είχε στήσει την ομάδα αμυντικά με ενισχυμένο κέντρο και ήθελε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Οπερ και εγένετο, σε μια φάση που έδειξε το μεγαλείο του κορυφαίου Ελληνα σκόρερ όλων των εποχών.

Ο Μαύρος περίμενε λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή. Όταν είδε τη μπάλα να απομακρύνεται από την περιοχή της ΑΕΚ, έφυγε σαν σφαίρα στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού. Μάταια ο Παπαδόπουλος τον κυνηγούσε σε όλο το γήπεδο για να τον σταματήσει. Ο Μαύρος κατέβασε έξοχα τη μπάλα, διήνυσε το μισό γήπεδο και την κατάλληλη στιγμή την κάρφωσε στα δίχτυα του Σαργκάνη. Νίκη που χάρισε ανείπωτη χαρά στους χιλιάδες Ενωσίτες που είχαν βρεθεί στο Καραϊσκάκη.

 

karagiozopoulos-georgamlis-καραγκιοζοπουλος-γεωργαμλης mavros1-μαυρος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X