Έριξαν ξανά ματιές στον Κατσουράνη πριν αποφασιστεί αν θα προχωρήσει η περίπτωσή του

Γκολάρα Κατσουράνη στην προπόνηση της εθνικής (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

katsouranis Κώστας Κατσουράνης ΑΕΚ εθνικη ομάδαΛίγο πριν αποφασίσουν οριστικά για το αν θα κινηθούν για την απόκτηση του Κώστα Κατσουράνη, οι άνθρωποι της ΑΕΚ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγωνιζόμενο τον αρχηγό της Εθνικής στο φιλικό με την Πορτογαλία.

Ματιές στον Κατσουράνη έριξαν για μια ακόμα φορά οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ένωσης, όχι φυσικά για να κρίνουν τώρα τις ικανότητές του, αλλά για να δουν σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται. Ο έμπειρος διεθνής βρέθηκε στο αρχικό σχήμα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, κατά τη διάρκεια του ματς που έγινε στη Λισαβόνα. Παρά το γεγονός ότι η αναμέτρηση δεν είχε πολλές καλές στιγμές, ο Κώστας Κατσουράνης προσπάθησε με την εμπειρία του να βοηθήσει ανασταλτικά στο παιχνίδι της ομάδας και έμεινε στον αγωνιστικό χώρο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Είναι γνωστό ότι ο έμπειρος μέσος του ΠΑΟΚ αποτελεί έναν από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ και τις επόμενες μέρες, στη συνάντηση κορυφής που θα γίνει, θα αποφασιστεί οριστικά προς ποιες κατευθύνσεις θα κινηθεί ο δικέφαλος, προκειμένου να στελεχώσει το ρόστερ με ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά εντός αγωνιστικών χώρων.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X