«Γυάλισε» σε Ολυμπιακό και Ατρόμητο ο Μιχαλάς, αλλά τον πρόλαβε η ΑΕΚ

Ακόμα ένα ταλέντο στα Σπάτα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mixalasΤις προηγούμενες μέρες έγινε γνωστό ότι η ΑΕΚ έφτασε σε συμφωνία με τον Αετό Ολυμπιάδας για την απόκτηση του 16χρονου Κυριάκου Μιχαλά. Πρόκειται για μια ακόμα περίπτωση νεαρού ποδοσφαιριστή που με τις κατάλληλες κινήσεις των ανθρώπων της Ένωσης, κατέληξε στις κιτρινόμαυρες Ακαδημίες.

Η αλήθεια είναι ότι η έδωσε σημαντική μάχη για να κάνει δικό της αυτό το παιδί και χρειάστηκαν οι τελικές διαπραγματεύσεις να γίνουν από τον ίδιο τον Άκη Ζήκο για να «ντυθεί» στα κιτρινόμαυρα.

Ο Μιχαλάς είχε εντυπωσιάσει τους ανθρώπους της ΑΕΚ που τον είχαν παρακολουθήσει με την Μικτή ομάδα Νέων της ΕΠΣ Πειραιά, αλλά και με την Προεθνική, όπου ήταν ο πρώτος σκόρερ. Συγκεκριμένα ο σκάουτερ της ΑΕΚ, Γιώργος Καραφέσκος τον είχε δει αγωνιζόμενο και έδωσε αμέσως το πράσινο φως για να προχωρήσει η περίπτωση του.

Το ενδιαφέρον της ιστορίας αυτής έχει να κάνει με το «ζεστό» ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και του Ατρομήτου, που τον είχαν βάλει στην λίστα τους. Όμως οι κιτρινόμαυροι τον πρόλαβαν την τελευταία στιγμή.  Ο νεαρός επιθετικός αποτελεί ότι καλύτερο κυκλοφορεί στις μικρές ηλικίες και όπως λέει στο enwsi.gr, ο προπονητής του στον Αετό Ολυμπιάδας, Δημήτρης Βουτσινάς «Η ΑΕΚ δεν πρόλαβε μόνο τον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο, αλλά και την Ξάνθη, η οποία τον είχε καλέσει να αγωνιστεί σε κλιμάκιο».

Ο τεχνικός που ουσιαστικά μεγάλωσε ποδοσφαρικά τον Μιχαλά εξηγεί στο enwsi.gr πτυχές της πορείας του νεαρού Μιχαλά. «Έχει ξεκινήσει από τις Ακαδημίες του Αετού από έξι ετών. Από μικρός είχε ξεχωρίσει, αφού είχε μεγάλο ταλέντο. Στα 14 του χρόνια ανέβηκε στο ανδρικό τμήμα και στην συνέχεια τον κάλεσαν στην Μικτή Πειραιά. Ο Κυριάκος είναι επιθετικό χαφ, αγωνίζεται και ως αριστερό χαφ και έχει μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα. Έχει όλα τα στοιχεία για να μπορέσει να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα».

Ο κ. Βουτσινάς ήταν ουσιαστικά ο άνθρωπος που όχι μόνο ασχολήθηκε μαζί του από μικρό παιδί, αλλά και όταν μεγάλωσε. «Είχα αποχωρήσει από τις Ακαδημίες του Αετού, αλλά επέστρεψα μετά από δύο χρόνια και βρήκα και πάλι τον Κυριάκο. Ήταν μεγάλη χαρά για μένα να βλέπω τέτοια παιδιά να προοδεύουν. Και στο τέλος να πηγαίνουν και σε μεγάλη ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ. Η ομάδα μας βοήθησε τον Μιχαλά να κάνει τον όνειρο του πραγματικότητα. Όχι μόνο εγώ αλλά και όλοι οι προπονητές που δούλεψαν μαζί του. Για όλους εμάς στον Αετό,  είναι μια μεγάλη στιγμή να βλέπουμε τον Άκη Ζήκο να έρχεται να διαπραγματευτεί μαζί μας, για ένα δικό μας παιδί».

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X