Στόχος να κερδίσουν τη «μάχη» στη Βουλή και τον χρόνο για την έναρξη των έργων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gipedo4Σε φουλ ρυθμούς κινούνται στην ΑΕΚ μία μέρα πριν την επίσημη παρουσία της ομάδας στη Βουλή για τη συζήτηση του νομοσχεδίου που αφορά (και) το νέο γήπεδο της ομάδας. Όπως ενημερωθήκατε, στη Ενωση είχαν συνεχείς διαβουλεύσεις, ώστε τα πάντα να είναι έτοιμα. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει όπως πάντα το γενικό πρόσταγμα και ο στόχος που έχει θέσει είναι διττός: αφ’ ενός να κατακτηθεί η «μάχη» της ΑΕΚ στο κοινοβούλιο και αφ’ ετέρου, να καλυφθεί ο χρόνος για την έναρξη των εργασιών.

Στην Βουλή η ΑΕΚ θέλει να κερδίσει ουσία και εντυπώσεις. Επειτα από την αρχική συμφωνία τριών σημείων που επιτεύχθηκε με υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, χθες υπήρξαν και νέες επαφές των δύο μερών. Συζητήθηκαν και ρυθμίστηκαν λεπτομέρειες, ώστε να μην υπάρχει κανένα σκοτεινό σημείο που ενδεχομένως μπορεί να δημιουργήσει προσχώματα στη συμφωνία. Όλα δείχνουν πάντως πως το θέμα του ρυθμιστικού σχεδίου Αττικής, που περιλαμβάνει και το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, θα τεθεί προς ψήφιση στην ολομέλεια της Βουλής την επόμενη εβδομάδα.

Αυτή η εξέλιξη έρχεται να προκαλέσει νέα ζητήματα καθυστέρησης στους «κιτρινόμαυρους». Αλλωστε, μετά τη ψήφιση από τη Βουλή, θα πρέπει να υπάρξει δημοσίευση του νόμου στο ΦΕΚ και στη συνέχεια να δοθεί η οικοδομική άδεια στην ΑΕΚ. Διαδικασίες χρονοβόρες, που απαιτούν συνήθως μεγάλη γραφειοκρατική καθυστέρηση και στην Ενωση προσπαθούν να βρουν λύσεις για να ξεπεράσουν και αυτόν τον σκόπελο. Είναι γεγονός πάντως, πως μειώνονται οι πιθανότητες για έναρξη των εργασιών εντός του Ιουνίου.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X