Μαύρος στο enwsi.gr: «Γενέθλια με διπλό επί του Ολυμπιακού για το κύπελλο»

Μαύρος στο enwsi.gr: «Γενέθλια με διπλό επί του Ολυμπιακού για το κύπελλο»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

MAVROS2Ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, ο Θωμάς Μαύρος κλείνει σήμερα τα 60 του χρόνια. Ο Θ(ε)ωμάς που είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο ελληνικό πρωτάθλημα, μίλησε στο enwsi.gr για σημαντικά γεγονότα που τον σημάδεψαν, τις ημέρες που ετοιμαζόταν να γιορτάσει τα γενέθλια του.

«Ένα ματς με είχε σημαδέψει τα προηγούμενα χρόνια και μάλιστα ήταν άκρως σημαντικό. Όλες εκείνες οι μέρες ήταν σημαντικές για την ζωή μου. Στις 30 Μαϊου του 1983 είχε γεννηθεί η κόρη μου και έτρεχα στο μαιευτήριο και την αμέσως επόμενη είχα εγώ τα δικά μου γενέθλια. Όμως όπως καταλαβαίνεις δεν μπορούσα να γιορτάσω, αφού είχαμε ένα μεγάλο παιχνίδι να δώσουμε.

Αντιμετωπίζαμε τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Καραϊσκάκης και θέλαμε να πάρουμε το ματς, μετά την νίκη μας στο πρώτο παιχνίδι με 2-1. Το ματς αυτό έγινε την 1η Ιουνίου και με δικό μου γκολ πήραμε την πρόκριση. Ήταν μια στιγμή που θα μου μείνει αξέχαστη, ενώ και οι τρεις ημέρες που σου περιέγραψα ήταν σημαντικές ημέρες για μένα, γιατί αφορούσαν την προσωπική μου ζωή και το ποδόσφαιρο».

Ο Θωμάς θυμάμαι ότι εκείνη την εποχή είχε το μυαλό του μόνο στα παιχνίδια και στην ΑΕΚ. «Δεν είχα χρόνο για γενέθλια και τούρτες. Με ένοιαζε το ποδόσφαιρο και η ΑΕΚ. Πόσο μάλλον όταν τότε είχαμε μπροστά μας να δώσουμε μεγάλο παιχνίδι. Θυμάμαι ότι όλοι έλεγαν ότι έκανα το καλύτερο δώρο για τα γενέθλια μου, αλλά και για την γέννηση της κόρης μου».

Σε εκείνα τα παιχνίδια ο Θωμάς είχε πάρει μόνος του τον Ολυμπιακό, αφού και στο πρώτο ματς στην Νέα Φιλαδέλφεια είχε σκοράρει και τα δύο γκολ της ΑΕΚ στη νίκη με 2-1. Ενώ η κατάληξη στον θεσμό του κυπέλλου βρήκε την ΑΕΚ κυπελλούχο Ελλάδας.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X