"Μαύρη σελίδα" από την... βόμβα της ΕΛ. ΑΣ.

"Μαύρη σελίδα" από την... βόμβα της ΕΛ. ΑΣ.
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÄÉÏÌÇÄÇÓΗ λανθασμένη εκτίμηση και γενικότερη στάση της αστυνομίας έβαλε… φωτιά στον χθεσινό μεγάλο τελικό ανάμεσα σε ΑΕΚ και Διομήδη Άργους, γράφοντας μια “μαύρη σελίδα” στην ιστορία του ελληνικού χάντμπολ. Η απρόκλητη επίθεση που δέχθηκαν οι φίλοι της Ένωσης από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που από νωρίς είχαν κατακλύσει το κλειστό της Κυψέλης, προκαλεί πολλά ερωτηματικά αλλά και την αγανάκτηση των ανθρώπων της ομάδας και γενικότερα του ελληνικού χάντμπολ, οι οποίοι στο σύνολο τους καταδίκασαν τα χθεσινά συμβάντα.

Όλοι όσοι βρέθηκαν χθες στο κλειστό του Πανελληνίου, συμφωνούν στο ότι το ματς τινάχθηκε στον αέρα λόγω της αναίτιας επίθεσης που δέχθηκαν οι φίλοι της Ένωσης από τα ΜΑΤ (αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα και η ομοσπονδία με ανακοίνωση της “φωτογραφίζει” ως υπαίτιους τους αστυνομικούς). Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες όλα ξεκίνησαν όταν φίλοι της ΑΕΚ που ήταν έξω από το κλειστό ήθελαν να μπουν για να παρακολουθήσουν το ματς όμως η αστυνομία έδωσε εντολή να τους απαγορευτεί η είσοδος και ενώ είχαν εισιτήρια στην κατοχή τους.

Έτσι και ενώ το παιχνίδι ήταν έτοιμο να ξεκινήσει οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στην είδοσο του κλειστού επιτέθηκαν στον κόσμο της Ένωσης που αρχικά έδειξε να σαστίζει από την εξέλιξη αυτή. Άμεσα η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο με χρήση βίας αλλά και χημικών μέσα στον κλειστό χώρο που δημιούργησαν αποπνικτική και επικίνδυνη ατμόσφαιρα για όλους (μάλιστα παρά τις εκκλήσεις των αθλητών της ΑΕΚ οι αστυνομικοί συνέχισαν την επίθεση τους) και οδήγησαν στην απόφαση για αναβολή του τελικού.

Έτσι, γράφτηκε ακόμα μία “μαύρη σελίδα” στην ιστορία του ελληνικού χάντμπολ όμως αυτή τη φορά οι υπαίτιοι δεν ήταν… ανεγκέφαλοι οπαδοί (άλλωστε στο κλειστό δεν υπήρχαν φίλοι των φιλοξενούμενων παρά 15 άτομα της διοίκησης του Διομήδη). Και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να λάβει υπόψιν του ο αθλητικός δικαστής πριν την λήψη της οποιαδήποτε απόφασης για το μέλλον του τρίτου τελικού…

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X