Η τελευταία λέξη στον αθλητικό δικαστή

Η τελευταία λέξη στον αθλητικό δικαστή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÄÉÏÌÇÄÇÓΓια την ερχόμενη Τρίτη (κατά πάσα πιθανότητα) αναβλήθηκε ο τελικός του πρωταθλήματος ανάμεσα σε ΑΕΚ και Διομήδη Άργους, μετά την προκλητική στάση της αστυνομίας που αναίτια έκανε χρήση χημικών μέσα στο κλειστό της Κυψέλης, τινάζοντας το ματς στον αέρα. Η απόφαση της ομοσπονδίας έπειτα από αρκετές διαβουλεύσεις με τους ανθρώπους της Ένωσης, που κράτησαν περίπου μία ώρα, ήταν ο τελικός να πραγματοποιηθεί την Τρίτη, ωστόσο οι λεπτομέρειες θα αποφασιστούν τις επόμενες ημέρες (η ώρα διεξαγωγής αλλά και η παρουσία των φιλάθλων).

Η οριστική απόφαση θα υπάρξει την ερχόμενη Δευτέρα από τον αθλητικό δικαστή που θα συνεδριάσει για να κρίνει το μέλλον του τελικού. Όπως όλα δείχνουν ο αγώνας θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη (ή Τετάρτη λόγω πίεσης χρόνου καθώς υπάρχει και ματς της Εθνικής). Πάντως στην περίπτωση που αποφασιστεί το ματς να γίνει στο κλειστό της Κυψέλης χωρίς τους φιλάθλους της ΑΕΚ, οι ιθύνοντες των “κιτρινόμαυρων” θα αντιπροτείνουν να διεξαχθεί ο τελικός στο κλειστό των Άνω Λιοσίων (όπου έγινε και ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες τον περασμένο Μάρτιο) με την παροουσία του κόσμου της ομάδας.

Ο μεγάλος τελικός που θα έκρινε τον φετινό πρωταθλητή πήρε αναβολή για την ερχόμενη εβδομάδα έπειτα από την στάση της αστυνομίας που άναψε τα αίματα στο κλειστό του Πανελληνίου. Ο κόσμος της ΑΕΚ δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από τις δυνάμεις της αστυνομίας που έκανε χρήση χημικών μέσα στο κλειστό, αγνοώντας την ύπαρξη μικρών παιδιών ακόμα και των αθλητών (παίκτες της Ένωσης δέχθηκαν χτυπήματα από γκλομπ των αστυνομικών) και έτσι η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική. Η τελική απόφαση παρά τις πρώτες σκέψεις που έλεγαν να αδειάσει το κλειστό και να γίνει το ματς χωρίς παρουσία κόσμου, θα παρθεί στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας από τον αθλητικό δικαστή.

Δείτε ΕΔΩ πως μετέφερε live το enwsi.gr τις εξελίξεις από το κλειστό του Πανελληνίου.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ – ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X