Βγάζει φαβορί η Ιρλανδία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dudalkΔύο σημεία επιλέξαμε απο το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας, όπου φαίνεται να έχουν φαβορί. Μένει να επιβεβαιώσουν και εντός αγωνιστικού χώρου τον τίτλο τους.

112. Μποέμιαν – Ντάνταλκ

Ισχυρά φαβορί φαίνεται να δίνει η αγωνιστική στην Ιρλανδία και είναι εξ αυτών είναι η Ντάνταλκ. Πρόκειται για την πρωτοπόρο ομάδα της κατηγορίας που μετράει τέσσερις σερί νίκες, αλλά και την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Η Μποέμιαν παίζει σφικτά στην άμυνα της, κλείνοντας καλά τους χώρους. Θα προσπαθήσει να κλέψει το ματς στην κόντρα, ωστόσο πρέπει να τονίσουμε ότι στην έδρα της δεν έχει πετύχει κάποια νίκη.

Πρόταση: 2 (www.stoiximan.gr 1.57)

114. Σεντ Πάτρικς – Ντέρι

Ένα ακόμα φαβορί από το αποψινό πρόγραμμα. Η Σεντ Πάτρικς που είναι εξαιρετική όταν παίζει εντός έδρας, υποδέχεται μια Ντέρι που μακριά από το σπίτι της δεν έχει καταφέρει να πετύχει κάποια νίκη. Ενώ έχει σκοράρει μόλις τρεις φορές. Εκτός έδρας δείχνει πολλές αδυναμίες, τις οποίες αναμένεται να εκμεταλλευτεί η γηπεδούχους για να φτάσει στην 6η εντός έδρας νίκη.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.gr 1.50)

120. Ουρουγουάη – Β. Ιρλανδία

Ένα εντυπωσιακό στατιστικό στοιχείο συνοδεύει την Β. Ιρλανδία, η οποία έχει να σκοράρει σε φιλικό παιχνίδι από το 2006. Απέναντι στην Ουρουγουάη έχει πολύ δύσκολο έργο, από την στιγμή μάλιστα που οι γηπεδούχοι θα έχουν και τον κόσμο στο πλευρό τους, ενώ αναμένεται να αγωνιστούν με 4-4-2, έχοντας τους Φορλάν και Καβάνι στην επιθετική γραμμή.

Πρόταση: No goal (www.stoiximan.gr 1.50)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X