Ώρα τίτλου για την ΑΕΚ που θέλει να γράψει ιστορία (20:00, LIVE WEB RADIO)

Ώρα τίτλου για την ΑΕΚ που θέλει να γράψει ιστορία (20:00, LIVE WEB RADIO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

1090697Η μεγάλη ώρα έφτασε για την ΑΕΚ που στις 20:00 (LIVE WEB RADIO enwsi.gr) υποδέχεται στο κλειστό της Κυψέλης τον Διομήδη Άργους για τον τρίτο και τελευταίο τελικό της Α1 που θα κρίνει και τον φετινό πρωταθλητή. Η Ένωση με νίκη θα γράψει ιστορία καθώς θα γίνει η πρώτη ομάδα του ελληνικού χάντμπολ αλλά και το μοναδικό “κιτρινόμαυρο” τμήμα που θα κατακτά για δεύτερη σερί σεζόν το νταμπλ!

Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να παίξουν με καθαρό μυαλό, αφήνοντας εκτός γηπέδου όσα τους στέρησαν τη νίκη την περασμένη Τρίτη στη Νέα Κίο αλλά και να παραμείνουν ανεπηρέαστοι από τις τελευταίες εξελίξεις στην Ερασιτεχνική με την παραίτηση του Δημήτρη Λαζόπουλου. Άλλωστε γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο βασικότερος τους αντίπαλος είναι ο κακός αγωνιστικός εαυτός τους και για αυτό είναι αποφασισμένοι να μείνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο τους.

Μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα για την ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη είναι αυτό του Πέταρ Ζούγιοβιτς, η συμμετοχή του οποίου θα κριθεί πριν από την έναρξη της αναμέτρησης. Από εκεί και πέρα, όπως είναι λογικό, άγχος υπάρχει στις τάξεις της Ένωσης, ωστόσο η… δίψα για τον τίτλο είναι μεγαλύτερη. Οι “κιτρινόμαυροι” είναι το φαβορί και θέλουν να το αποδείξουν δίνοντας απαντήσεις εντός παρκέ και στο τέλος να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος και κατ’ επέκταση του νταμπλ, με τον κόσμο τους που αναμένεται να δημιουργήσει “καυτή” ατμόσφαιρα στο κλειστό του Πανελληνίου.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι έχουν την ψυχολογία με το μέρος τους μετά τη νίκη και την ισοφάριση της σειράς των τελικών την περασμένη Τρίτη. Οι παίκτες του Δημήτρη Δημητρούλια όμως γνωρίζουν ότι το έργο τους δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Άλλωστε εδώ και 20 μήνες δεν έχουν καταφέρει να “σπάσουν” την έδρα της ΑΕΚ, μετρώντας έξι συνεχόμενες ήττες από τους “κιτρινόμαυρους” για όλες τις διοργανώσεις (τελευταία νίκη των Αργιτών ήταν τον Σεπτέμβριο του 2013 για το EHF cup με 30-29 στο κλειστό του Ιωνικού). Για τον Διομήδη αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν αφού ο πίβοτ, Μπάμπης Ανανιάδης ακολούθησε το χθεσινό πρόγραμμα της προπόνησης, δείχνοντας να ξεπερνάει το μικρό διάστρεμμα που είχε στο πόδι του.

Οι Μάγκες του Γιάννη Αρβανίτη απόψε έχουν ραντεβού με την ιστορία και το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλουν να είναι συνεπείς σε αυτό…

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X