"Θα σηκώσουμε την κούπα και για τον πρόεδρο" το σύνθημα στην ΑΕΚ για τον τελικό

Λαζόπουλος στο enwsi.gr: «Η δυναστεία της ΑΕΚ, θα πάρουμε όλες τις κούπες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lazopoulosΜετά τη συνάντηση που είχαν χθες οι αθλητές χάντμπολ της ΑΕΚ με τον Δημήτρη Λαζόπουλο, είναι πλέον …διπλά αποφασισμένοι να σηκώσουν την κούπα του πρωταθλήματος απόψε (20:00 LIVE WEB RADIO enwsi.gr) για να την αφιερώσουν στον ιδιοκτήτη της ομάδας και στον κόσμο.

Αν μέχρι χθες οι παίκτες του Γιάννη Αρβανίτη ήθελαν μία φορά να επαναλάβουν τον περυσινό τους θρίαμβο, με την κατάκτηση του νταμπλ, μετά τα όσα άκουσαν από τον Δημήτρη Λαζόπουλο, έχουν έναν ακόμα λόγο για να θριαμβεύσουν απόψε στον τρίτο τελικό απέναντι στον Διομήδη Άργους. Ο ηγέτης της ομάδας χάντμπολ ήταν ξεκάθαρος απέναντι στους αθλητές της ομάδας που έχει χαρίσει μεγάλες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια. «Θα είμαι δίπλα σας. Θέλω αύριο να πανηγυρίσουμε το δεύτερο νταμπλ στη σειρά, να κάνουμε ξανά περήφανους τους φίλους της ΑΕΚ», ήταν η προτροπή του Λαζόπουλου και φαίνεται ότι τα λόγια του “άγγιξαν” τους παίκτες, οι οποίοι υποστήριζαν ότι έχουν πλέον έναν επιπλέον λόγο για να σηκώσουν ξανά την κούπα.

“Θα το σηκώσουμε για τον πρόεδρο και για τον κόσμο. Τους το χρωστάμε για την τεράστια στήριξη που έχουμε”, ήταν κάποιες από τις ατάκες που έλεγαν σε μεταξύ τους οι αθλητές της ΑΕΚ, οι οποίοι αρχικά προβληματίστηκαν από την απόφαση του Δημήτρη Λαζόπουλου να παραιτηθεί από τη θέση του αντιπροέδρου της ερασιτεχνικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X