Ντροπή! "Άστεγη" η Ερασιτεχνική ΑΕΚ μετά την έξωση από τα γραφεία της λόγω οφειλών

Οι ευχές της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για το 2014
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

erasitecniki aek simaΑρκετά άσχημα είναι τα πράγματα στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ, όπως αποδεικνύει και η τελευταία δυσάρεστη εξέλιξη αναφορικά με την στέγαση της. Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί ο ιδιοκτήτης των γραφείων στη λεωφόρο Δεκελείας, όπου είχε έδρα το σωματείο, προέβη σε έξωση, λόγω χρεών που υπάρχουν από απλήρωτα ενοίκια. Μάλιστα ο ίδιος άλλαξε κλειδαριές και στην ουσία… πέταξε έξω τους ανθρώπους της Ένωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, ο ιδιοκτήτης φέρεται να μην έχει εισπράξει ούτε ένα ενοίκιο από την τωρινή διοίκηση του σωματείου, γεγονός που τον οδήγησε σε αυτή την πράξη. Η οικονομική κατάσταση της Ερασιτεχνικής φαίνεται να βρίσκεται σε εξαιρετικά άσχημο σημείο (πρόσφατα ο στίβος και το σκάκι εξέπεμψαν SOS), ενώ και η σημερινή εξέλιξη που αφήνει… άστεγο το σωματείο είναι ντροπιαστική για την ΑΕΚ.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X