Για 3η φορά η ΑΕΚ διεκδικεί τίτλο κόντρα στον Διομήδη

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Διομήδης Άργους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ διομήδης άργους aek diomidis argousΑΕΚ και Διομήδης Άργους κοντράρονται αύριο στον τρίτο και τελευταίο τελικό της σειράς, ο νικητής του οποίου θα στεφθεί και πρωταθλητής. Αυτή θα είναι συνολικά η τρίτη φορά που οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν με… φόντο ένα τίτλο.

Συγκεκριμένα, το ίδιο είχε συμβεί και την περασμένη σεζόν, όταν η Ένωση και οι Αργίτες είχαν βρεθεί ξανά αντιμέτωποι στους τελικούς. Η σειρά και πέρυσι είχε οδηγηθεί σε τρίτο αγώνα που είχε διεξαχθεί στο κλειστό της Αγίας Τριάδας με τους “κιτρινόμαυρους” να επικρατούν με 24-25 και να παίρνουν τελικά το πρωτάθλημα.

Η δεύτερη φορά που ΑΕΚ και Διομήδης έπαιξαν για την κατάκτηση τίτλου, ήταν τον περασμένο Μάρτιο, στα πλαίσια του τελικού του κυπέλλου στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Κερδισμένη βγήκε και πάλι η Ένωση, επικρατώντας με 18-16. Στον αυριανό τελικό η ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη στοχεύει να διατηρήσει αυτή την θετική παράδοση που έχει κόντρα στους “λύκους”, κατακτώντας το τρίτο της τρόπαιο σε ισάριθμες διεκδικήσεις με τον αντίπαλο της.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X