Προετοιμάζονται για την... κούπα

ΦΩΤΟ από το Διομήδης Άργους - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÄÉÏÌÇÄÇÓ - ÁÅÊΗ ήττα στον δεύτερο τελικό από τον Διομήδη Άργους την περασμένη Τρίτη, έφερε προβληματισμό στην ΑΕΚ κυρίως για το γεγονός ότι οι “κιτρινόμαυροι” δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν με καθαρό μυαλό και να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους. Ωστόσο, στην Ένωση έχουν αφήσει πίσω το ματς της Νέας Κίου και προετοιμάζονται για τον αυριανό μεγάλο τελικό στο κλειστό της Κυψέλης, όπου θέλουν να σηκώσουν την… κούπα μπροστά τον κόσμο της ομάδας.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα, με μοναδικό πρόβλημα να είναι αυτό του Πέταρ Ζούγιοβιτς. Οι παίκτες του Γιάννη Αρβανίτη ανυπομονούν να δώσουν απαντήσεις μέσα στο γήπεδο και είναι αποφασισμένοι να βγάλουν από το μυαλό τους την άσχημη εμφάνιση της περασμένης Τρίτης. Άλλωστε και οι ίδιοι γνωρίζουν ότι μόνος τους αντίπαλος είναι ο… κακός τους εαυτός και θέλουν να μείνουν μακριά από αυτόν στον τρίτο τελικό της σειράς από το αποτέλεσμα του οποίου θα κριθούν οι κόποι όλης της χρονιάς.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X