Κόμπλεξ Δημητρούλια με την ΑΕΚ

Κόμπλεξ Δημητρούλια με την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÄÉÏÌÇÄÇÓ - ÁÅÊΔεν είναι ούτε η πρώτη φορά, ούτε καν η δεύτερη. Ο Δημήτρης Δημητρούλιας για ακόμη μια φορά απέναντι στην ΑΕΚ επιδεικνύει ανάρμοστη και ιδιαίτερα προκλητική συμπεριφορά. Πρόσφατα πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος επιτέθηκε στην ΑΕΚ και στον Γιάννη Αρβανίτη, ενώ χθες στο κλειστό της Νέας Κίου ξεπέρασε… κάθε προηγούμενο.

Ο νεαρός τεχνικός μάλιστα έφτασε στο σημείο να επιτεθεί στον Ράκσεβιτς στο φινάλε του ματς, με τον Μαυροβούνιο να συγκρατείτε από 4-5 συναθλητές του για να μην «απαντήσει». Επίσης, είχε επεισόδιο και με τον Μπακαούκα που προσπάθησε να τους χωρίσει. Ο Δημητρούλιας με προκλητικές εκφράσεις και χειρονομίες επιχειρούσε να δυναμιτίσει το κλίμα, ενώ το παιχνίδι είχε ουσιαστικά τελειώσει. Και παρότι ο Καφφάτος του έκανε συστάσεις να ηρεμήσει μια και ο νικητής είχε κριθεί. Από κοντά στις… προκλήσεις του Δημητρούλια και 1-2 συνεργάτες του από τον πάγκο που είχαν επεισόδιο με Τσιλιμπάρη (τον έσπρωξαν 2 φορές) και τον Σανίκη (είχε επεισόδιο και με την κερκίδα).

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X