"Ο Μπουραΐμης αποφασίζει για το κλειστό της Ζωφριάς"

"Ο Μπουραΐμης αποφασίζει για το κλειστό της Ζωφριάς"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

xristos pappous χρηστος παππουςΔηλώσεις στην “Ώρα των Σπορ” έκανε ο νέος δήμαρχος του Καποδιστριακού Δήμου, Χρήστος Παππούς. Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει και τη νέα σεζόν η ΑΕΚ το κλειστό των Άνω Λιοσίων, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αυτός που θα αποφασίσει είναι ο Δημήτρης Μπουραΐμης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην “Ώρα” ο Χρήστος Παππούς:

«Είναι γνωστό ότι είμαι ΑΕΚτζής. Παρακολουθώ μάλιστα συστηματικά την ποδοσφαιρική ομάδα. Για λόγους ηθικής τάξεως όμως αυτός, που θα αποφασίσει για το κλειστό της Ζωφριάς είναι ο κύριος Μπουραϊμης. Η δική μας διοίκηση αναλαμβάνει καθήκοντα την 1η Σεπτεμβρίου. Ο δήμος θα διοικείται μέχρι και την 31η Αυγούστου από τον κύριο Μπουραϊμη. Αντιλαμβάνεσθε, λοιπόν, ότι δεν δικαιούμαι να εμπλακώ».

Για τα περί συνάντησης συνεργατών του με την ΑΕΚ: «Σας το είπα. Να το επαναλάβω. Για λόγους ηθικής τάξεως την όποια απόφαση για το γήπεδο θα την λάβει ο κύριος Μπουραϊμης. Σας ευχαριστώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X