Το φινάλε του αρχηγού στο Μεξικό

Το φινάλε του αρχηγού στο Μεξικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

blanco mexicoΟ Κουατεμόκ Μπλάνκο αποχωρεί σήμερα απο την εθνική ομάδα του Μεξικό και θέλει να το συνδυάσει με νίκη και γκολ απέναντι στο Ισραήλ. Πολλά under έχει φέρει η Κρισιούμα στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθήματος, ενώ προβάδισμα για τους τρεις πόντους δείχνει να έχει η Γκοίας απέναντι στην Βιτόρια Μπαϊα.

136. Μεξικό – Ισραήλ

Η μεγάλη δόξα της εθνικής ομάδας του Μεξικό, Κουατεμόκ Μπλάνκο, αποσύρεται και επίσημα από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και απόψε θα κάνει την τελευταία του εμφάνιση απέναντι στο Ισραήλ. Έτσι και αλλιώς οι Μεξικάνοι έχουν το μεγάλο προβάδισμα για την νίκη, έστω και αν πρόκειται για φιλικό παιχνίδι, στο οποίο θα παραταχθούν με φουλ επιθετικό σχήμα (4-4-2), με στόχο τα πολλά γκολ και το θέαμα, αφού πρόκειται για το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι. Το Ισραήλ προέρχεται από ήττα με 3-1 από την Σλοβακία και σήμερα αναμένεται να επηρεαστεί και από το υψόμετρο στο Αζτέκα.

Πρόταση: 1 (over 2.5) www.stoiximan.gr. 1.40 -2. 08

128. Κρισιούμα – Κοριτίμπα

Πέντε under και δύο over είναι ο απολογισμός της Κρισιούμα στα επτά παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι βασίζουν τις δυνάμεις τους στα εντός έδρας ματς και αντιμετωπίζουν μια ομάδα που εκτός έδρας δεν έχει καταφέρει να σπάσει το «ρόδι». Οι γηπεδούχοι έχουν εντός έδρας δύο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα, ενώ έχουν χάσει μόλις ένα ματς από τα τελευταία πέντε που έχουν δώσει.

Πρόταση: Under 2.5 (www.stoiximan.gr 1.60)

131. Γκοϊας – Βιτόρια Μπαϊα

Στην 3η θέση της βαθμολογίας έχει σκαρφαλώσει η Γκοϊας που έχει υποστεί μόλις μια ήττα στο πρωτάθλημα, με το πέρας των επτά πρώτων αγωνιστικών. Οι γηπεδούχοι μάλιστα έχουν και την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, έχοντας δεχτεί μόλις τέσσερα τέρματα. Απέναντι στην Βιτόρια Μπαϊα δείχνουν ότι έχουν τον πρώτο λόγο, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν μόλις μια νίκη σε επτά παιχνίδια στην κατηγορία.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.gr 1.90)

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X