Στη…γωνία για Μπρίτο και «Παπ»

Στη…γωνία για Μπρίτο και «Παπ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

papadopoulos-brito-παπαδοπουλος-μπριτοΟι στόχοι έχουν καθοριστεί εδώ και καιρό. Το enwsi.gr σας ενημέρωσε έγκαιρα για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ αναφορικά με τον Εντουάρντο Μπρίτο. Για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, το «φλερτ» είναι προγενέστερο. Από το περασμένο καλοκαίρι υπήρξε προσπάθεια να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα». Αμφότεροι φαίνεται πως αποχωρούν από τον Ατρόμητο και στην ΑΕΚ περιμένουν στη…γωνία για να κάνουν τις κατάλληλες κινήσεις και να τους προσθέσουν στο δυναμικό της ομάδας.

Ο Μπρίτο παίζει…κρυφτούλι με τον Ατρόμητο. Το ραντεβού ήταν αρχικά προγραμματισμένο για την Παρασκευή, πήγε για την Κυριακή, την Τρίτη και ακόμα δεν έχει γίνει. Είναι σαφές πως ο Βραζιλιάνος θέλει να κερδίσει χρόνο. Είναι ενθουσιασμένος στο κάλεσμα της ΑΕΚ και περιμένει να γίνει συγκεκριμένο το συντομότερο δυνατό. Παρά το πρεσάρισμα που δέχεται από τον Ατρόμητο, ο Μπρίτο δείχνει ξεκάθαρα πως περιμένει την  ΑΕΚ.

Οσον αφορά τον «Παπ», αναμένεται ακόμα μια επαφή για να βρεθεί η χρυσή τομή στη λύση της συνεργασίας τους. Οι πρώτες γέφυρες έχουν πέσει και ο Παπαδόπουλος δεν είναι πλέον κάθετα αρνητικός στην παρουσία του στην Β’ Εθνική. Στην ΑΕΚ θέλουν ένα φορ με την ποιότητα και την ευχέρεια στο σκοράρισμα του διεθνή άσου και περιμένουν να ξεκαθαρίσει το τοπίο για να μπουν δυναμικά στην υπόθεση (αν και θα έχουν ανταγωνισμό από τον ΠΑΟΚ).

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X