Υπό παρακολούθηση ο Ζούγιοβιτς

ΦΩΤΟ από το Διομήδης Άργους - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÄÉÏÌÇÄÇÓ - ÁÅÊΟ Πέταρ Ζούγιοβιτς ήταν ο μεγάλος άτυχος του δεύτερου τελικού ανάμεσα σε ΑΕΚ και Διομήδη Άργους. Ο Σέρβος πλέι μέικερ της Ένωσης τραυματίστηκε στη μύτη κατά την σύγκρουση του με τον Χάρη Μάλλιο σε φάση του 10ου λεπτού του ματς και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες εντός του γηπέδου αποχώρησε με ασθενοφόρο για το νοσοκομείο του Ναυπλίου. Εκεί διαπιστώθηκε το κάταγμα σε ρινικό οστό, ωστόσο δεν κρίθηκε αναγκαίο για τον παίκτη της ΑΕΚ να διανυκτερεύσει νοσηλευόμενος.

Ο Ζούγιοβιτς πήρε τον δρόμο του γυρισμού υπό την συνοδεία του γιατρού της ΑΕΚ, Γιάννη Χατζηκομνηνού που βρέθηκε κοντά του αλλά και του συμπαίκτη του Μλάντεν Ράκσεβιτς.  Η σοβαρότητα της κατάστασης του Σέρβου χαντμπολίστα της Ένωσης θα κριθεί τις επόμενες ημέρες, πάντως η περίπτωση του προς το παρόν χρίζει παρακολούθησης και για αυτό ενδέχεται να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις στην Αθήνα.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X