Πρώτη μεταγραφή στο βόλεϊ της ΑΕΚ με τον 35χρονο Κροάτη πασαδόρο Ίνοσλαβ Κρνιτς

Πρώτη μεταγραφή στο βόλεϊ της ΑΕΚ με τον 35χρονο Κροάτη πασαδόρο Ίνοσλαβ Κρνιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

unnamedΣτην πρώτη της μεταγραφική ενίσχυση προχώρησε η ΑΕΚ. Πριν από λίγο η ομάδα της “Καρδιάς” ανακοίνωσε την απόκτηση του Κροάτη πασαδόρου, Ίνοσλαβ Κρνιτς. Πρόκειται για έναν παίκτη με πλούσιο βιογραφικό και εμπειρία από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, που θα βοηθήσει σημαντικά την Ένωση να πετύχει τους στόχους της τη νέα σεζόν.

«Τo ΤΑΑ ΑΕΚ με χαρά ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία του με τον Κροάτη διεθνή πασαδόρο Inoslav Krnić ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας την περίοδο 2014-15. Ο Krnić  (ύψος 1.92 μ,  βάρος 91 κιλά) γεννήθηκε στις 14.1.1979 στο Zagreb και στη διάρκεια της μεγάλης καριέρας του αγωνίστηκε σε 7 χώρες εκτός από την πατρίδα του: Βέλγιο, Τουρκία (3 φορές), Ρωσία, Ισπανία, Γαλλία (2 φορές), Μαυροβούνιο, Βουλγαρία.  Στην Ελλάδα έρχεται για πρώτη φορά κουβαλώντας πλούσιες εμπειρίες και πολλές διακρίσεις με τις ομάδες που αγωνίστηκε. Μεταξύ άλλων ήταν  ο κορυφαίος πασαδόρος στο European League του 2006».

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X