Οι μπουλντόζες πήραν μπροστά

"Παγωμάρα" αλλά και σιγουριά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis agia sofiaΔεν χρειάζεται να μακιγιαριστεί η πραγματικότητα. Τα αποτελέσματα των εκλογών σε Περιφέρεια και Δήμο, αποτέλεσαν μια ψυχρολουσία. Μια ήττα, που είχε πολύ προφανείς λόγους: 1) Οι Σγουρός και Γεωργαμλής είχαν να αντιμετωπίσουν ψηφοφόρους αποφασισμένους να στείλουν μήνυμα σε μια μονομαχία που ψήφισε μόλις το 40% των Ελλήνων, 2) η ΑΕΚ δεν μπήκε στη διαδικασία στήριξης των φίλα προσκείμενων δυνάμεων με πρακτικές Μαρινάκη και 3) αποδείχτηκε πως η πλειοψηφία των κατοίκων της Νέας Φιλαδέλφειας δεν απασχολείται – και ορθώς – μόνο από το γήπεδο.

Διαβάστε κάποια πράγματα με καθαρό μυαλό και ψυχραιμία, μακριά από κραυγές που δεν έχουν νόημα: η Νέα Φιλαδέλφεια δεν διώχνει την ΑΕΚ, δεν είναι εχθρός της ΑΕΚ. Δεν είναι η πόλη που γεννήθηκε η ΑΕΚ, αλλά η πόλη που τη φιλοξένησε. Σε κάθε πόλη, δήμο, κοινότητα υπάρχουν και άλλα ζητήματα. Μέχρι τώρα, στη Φιλαδέλφεια είχαν να κάνουν με την Αποστολάκη που παρατούσε δημοτικά συμβούλια για να κάνει απονομές και να πουλήσει ΑΕΚφροσύνη και τον Γεωργαμλή που προέκυψε ως συνέχεια του αμαρτωλού Τομπούλογλου.

Συνεχίστε με την ίδια ψυχραιμία. Μην επηρεάζεστε από ουρλιαχτά και αφορισμούς. Είχα χθες την ευκαιρία να μιλήσω ραδιοφωνικά με τον Βασιλόπουλο. Να διαφωνήσουμε, να κοντραριστούμε, να ακουστούν οι θέσεις του. Είναι σημαντικό πως όσο περνούσε η ώρα, ο Βασιλόπουλος έριχνε τους τόνους. Δεν σταμάτησε να επαναλαμβάνει πόσο θέλει το γήπεδο της ΑΕΚ, πόσο σημαντικό θα είναι για την πόλη και έθετε προς συζήτηση (ΚΑΙ ΜΟΝΟ) κάποια ζητήματα. Ήδη, αυτά θα είναι θέμα στην ολομέλεια της Βουλής την επόμενη εβδομάδα.

Εχω τη βεβαιότητα, πως όταν ο Βασιλόπουλος θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Μελισσανίδη και τους συνεργάτες του, θα φύγει απόλυτα ικανοποιημένος και δεν θα θέσει κανένα εμπόδιο. Γιατί πολύ απλά, αυτά που προσφέρει η ΑΕΚ στην περιοχή είναι πολύ περισσότερα απ’ όσα επιθυμεί. Η ΑΕΚ θα αναπλάσει όλη την περιοχή, θα προσφέρει εμπορική κίνηση στην περιοχή, θα συμβάλει στην επανάκαμψη της Νέας Φιλαδέλφειας σε σημαντικό κομμάτι της Αττικής.

Πριν από λίγες ημέρες, «προκάλεσα» σε ένα στοίχημα για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Σήμερα, όχι απλά επιμένω, αλλά το διπλασιάζω. Και δεν τζογάρω, αλλά κάνω τοκογλυφία. Γιατί δεν υπάρχει κανένα ουσιαστικό ζήτημα που να μπλοκάρει την ΑΕΚ. Είναι δεδομένο πως θα έπρεπε να είχαν υπάρξει άλλες προσεγγίσεις για να υπάρξει διαφορετικό αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ θα υπερβεί και αυτή τη διαδικασία. Ο θόρυβος που πιθανόν να ακούτε είναι από τις μπουλντόζες που πήραν μπροστά. Στα τέλη της άλλης εβδομάδας περνά ο νόμος από τη Βουλή και έπειτα ο Μελισσανίδης παίρνει την άδεια και ψάξτε να τον βρείτε.

Υ.Γ.: Ακούω και διαβάζω διάφορα παράξενα. Πως θα γίνει προσφυγή στο ΣτΕ. Εάν δεν ήταν ο Βασιλόπουλος δήμαρχος, δεν θα έκανε προσφυγή στο ΣτΕ; Το ζήτημα είναι πως φτάνει εκεί το θέμα. Αλλοι λένε πως το γήπεδο δεν θα γίνει και ο Μελισσανίδης ψάχνει τρόπο για να την κάνει. Προφανώς δεν έχουν κατανοήσει με ποιον έχουν να κάνουν. Αυτό το γήπεδο θα γίνει, ο κόσμος να χαλάσει.

Υ.Γ.1: Διάβασα σε έμπειρο αναλυτή την ψυχανάλυση των εκλογών και το πόρισμα του, πως ο Ολυμπιακός βγαίνει νικητής παντού. Ετσι είναι, όταν παίζει χωρίς αντίπαλο. Μόνο που σε λίγους μήνες, θα έχει κανονικό παίκτη απέναντι του. Και τότε, θα τα πούμε από την καλή και την ανάποδη.

Υ.Γ.2: Αυτό που χρειάζεται απ’ όλους είναι εγρήγορση και σκέψη. Πρώτο βήμα, η Βουλή. Ας δούμε τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ. Πιστεύω πως θα υπερψηφίσει επί της αρχής και θα θέσει κάποια ζητήματα για επιμέρους θέματα, επουσιώδους σημασίας. Και μετά, συζητάμε για τα υπόλοιπα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X