«Έχω κατασταλάξει για τις εισηγήσεις μου» (VIDEO)

ΦΩΤΟ από το Δόξα Αγίας Άννας-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÄÏÎÁ ÁÃÉÁÓ ÁÍÍÁÓ - ÁÅÊ (ÖÉËÉÊÏ)Το βλέμμα στο… μέλλον έχει έτσι κι αλλιώς πλέον ο Τραϊανός Δέλλας. Από το πιο… μακρινό, στο πλαίσιο του οποίου είδε στο σημερινό φιλικό στις Αχαρνές τους πιτσιρικάδες της Κ17, μέχρι το πιο άμεσο που είναι η επόμενη σεζόν. Μάλιστα για τον προγραμματισμό της νέας ΑΕΚ, ο Δέλλας επανέλαβε πως έχει κατασταλάξει στην αξιολόγηση του υπάρχοντος υλικού και θα κάνει την εισηγήσεις του στη σύσκεψη κορυφής. Μια σύσκεψη που θα γίνει μέχρι και την Παρασκευή. Παρόλο που ο Δέλλας για λόγους σεβασμού στην ομάδα που ακόμα προπονείται για την… φετινή σεζόν, προσδιόρισε χρονικά την συνάντηση την επόμενη εβδομάδα. “περιμένουμε να γίνει η συνάντηση την επόμενη εβδομάδα. Να τελειώσουν πρώτα οι προπονήσεις που έχουν απομείνει. Και μετά να καθίσουμε να προγραμματίσουμε για τη νέα σεζόν, όσο το δυνατόν νωρίτερα για να είμαστε έτοιμοι από την αρχή. Όπως σας έχω πει, οι σκέψεις μου είναι κατασταλαγμένες για το τι πρέπει να γίνει για το υπάρχον ρόστερ. Θα κάνω τις εισηγήσεις μου στον κ.Μπάγεβιτς και στον κ.Λυμπερόπουλο και από εκεί και πέρα θα αποφασίσουν τι είναι καλύτερο να γίνει».

Αναφορικά με το υλικό των Ακαδημιών της ΑΕΚ και την πιθανή προώθηση κάποιων νεαρών παικτών στην πρώτη ομάδα στην καλοκαιρινή προετοιμασία ο Δέλλας υπογράμμισε με αφορμή το σημερινό φιλικό «Ακόμη και στο τέλος της περιόδου η ΑΕΚ δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο και είναι μέρος της δουλειάς που κάνει η ΑΕΚ. Ήθελα να δω κάποια από τα παιδιά που έρχονται από πίσω. Φαίνεται πως η δουλειά στις Ακαδημίες έχει αποτέλεσμα, αλλά τα παιδιά θέλουν ακόμη πολύ δουλειά. Όμως, αυτός είναι ο στόχος μας. Να εμπλουτιστεί κάποια στιγμή η ομάδα από τα νεαρά παιδιά. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους προπονητές των Ακαδημιών, τον κ.Ζήκο, τον κ.Μπουρακί. Αυτοί θα κρίνουν αν αυτά τα παιδιά μπορούν να αντέξουν μια προετοιμασία πρώτης ομάδας. Χαρά μου θα είναι να δουλέψω με νεαρά παιδιά».

[youtube id=”P-Dy2180emk” width=”600″ height=”350″]

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X