Το enwsi.gr θα σας μεταδώσει LIVE το φιλικό της ΑΕΚ για φιλανθρωπικό σκοπό (18:30)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

goal aek mandraikosΣήμερα στις 18:30 η ΑΕΚ δίνει φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα στις Αχαρνές κόντρα στην τοπική Δόξα Αγίας Άννας και το enwsi.gr θα βρίσκεται στο γήπεδο για να σας μεταφέρει μέσω WEB RADIΟ οτιδήποτε συμβεί πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του ματς.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του αγώνα, στο α’ ημίχρονο θα αγωνιστούν παίκτες από την τωρινή ομάδα της ΑΕΚ, ενώ στο β’ σαρανταπεντάλεπτο θα φορέσουν ξανά τη φανέλα με τον δικέφαλο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές. Από την πρώτη στιγμή που έγινε η πρόσκληση των διοργανωτών στην Ένωση, οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος απάντησαν θετικά, αφού ΟΛΑ τα έσοδα θα διατεθούν στους “Γιατρούς του κόσμου”.

Τα εισιτήρια θα πωλούνται έξω από το γήπεδο της Αγίας Άννας και όσοι θέλουν να δώσουν το παρών για να δουν το ματς, η διεύθυνση είναι: “Αποκορώνου & Αγίας Άννης, στην Αγία Άννα Αχαρνών, στην 11η στάση. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 2310164 & 6986 917054” .

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X