Πρώτη η ΑΕΚ στο τουρνουά της Χίου

Πρώτη η ΑΕΚ στο τουρνουά της Χίου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aeknireasΤο κύπελλο στο φιλικό τουρνουά στην Χίο, όπου συμμετείχε το περασμένο Σαββατοκύριακο κατέκτησε η ομάδα βόλεϊ κορασίδων της ΑΕΚ. Οι “κιτρινόμαυρες” επικράτησαν στον χθεσινό τελικό με 3-1 σετ του Νηρέα Α’ (25-18, 21-25, 17-25, 21-25) και πανηγύρισαν την πρωτιά.

Ο τεχνικός της ομάδας της Χίου Γιάννης Λύκος δήλωσε για το ματς: “Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τα κορίτσια μου. Η ομάδα μας είναι ηλικιακά μικρότερη με βάση τα κορίτσια γεννηθείς 1999, οπότε στόχος μας είναι τα κορίτσια να μαζέψουν όσο περισσότερες εμπειρίες μπορούν με στόχο σε δύο χρόνια να είμαστε έτοιμοι για μία διάκριση. Φυσικά και φέτος βάζουμε στόχο το πρωτάθλημα Ζ’ περιφέρειας και αν προκριθούμε μία αξιόλογη πορεία στο πανελλήνιο. Ένα ακόμα που κάνει την εμφάνιση μας απόλυτα επιτυχημένη είναι η έλλειψη αγώνων, αρκεί να σκεφτούμε μόνο ότι ήταν οι δύο πρώτοι αγώνες για φέτος για την ομάδα των κορασίδων, την ίδια στιγμή που η ΑΕΚ έχει στη πλάτη της σχεδόν 30 ματς επίσημα. Νομίζω το ότι καταφέραμε να πάρουμε δύο σετ από μία τόσο καλή ομάδα, είναι ένας μικρός άθλος” και πρόσθεσε: “Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της ΑΕΚ για την τιμή που μας έκανε και εύχομαι να τους ξαναπετύχουμε στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος”.

Πηγή: sportschios.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X