Η μάχη έβγαλε νικήτρια τη Δούρου με 50,83% στο 99,68% των εκλογικών τμημάτων

Ντέρμπι στην δεύτερη Κυριακή Σγουρού-Δούρου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

sgouros_vs_dourouΤεράστια μάχη δόθηκει στην Περιφέρεια Αττικής, με την Ρένα Δούρου να παίρνει σημαντικότατο προβάδισμα αργά το βράδυ για να γίνει η επόμενη Περιφερειάρχης Αττικής.

Συγκεκριμένα στο 99,68% από τα καταγεγγραμένα εκλογικά τμήματα σε σύνολο 6.495 τμημάτων, η Ρένα Δούρου είναι πρώτη με 50,83% (791.714) και ο Γιάννης Σγουρός έχει 49,17% (765.832).

Παρά το γεγονός ότι χρειάστηκε να φτάσουμε στις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί επίσημα η καταμέτρηση, η υποψήφια που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ γνώριζε αρκετές ώρες πριν για τη νίκη της κα έκανε δηλώσεις από τα Προπύλαια ως η νικήτρια της βραδιάς, λίγες ώρες μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Την ακολούθησε ο Γιάννης Σγουρός, ο οποίος παραδέχθηκε την ήττα του και τόνισε ότι θα είναι παρών για να υπερασπιστεί τις αποφάσεις που πήρε ως Περιφερειάρχης.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X