"Παγωμάρα" αλλά και σιγουριά

"Παγωμάρα" αλλά και σιγουριά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis agia sofiaΤο αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στη Νέα Φιλαδέλφεια “πάγωσε” αρχικά τους ανθρώπους της ΑΕΚ, οι οποίοι ξεκαθάριζαν ότι η ανέγερση της “Αγιάς Σοφιάς” έχει πάρει το δρόμο της και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην επιστροφή της Ένωσης στο “σπίτι” της.

Τα πρώτα ανησυχητικά μηνύματα πάντως είχαν φτάσει σχεδόν 2,5 ώρες πριν να κλείσουν οι κάλπες. Ο κόσμος του δικεφάλου δεν είχε πάει μαζικά να ψηφίσει, με αποτέλεσμα το ποσοστό της αποχής να είναι πολύ μεγαλύτερο απ’ ότι αρχικά υπολογιζόταν. Η δεύτερη “κρυάδα” ήρθε με την ανακοίνωση των πρώτων επίσημων αποτελεσμάτων, αφού ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής έμεινε πίσω από τα πρώτα κιόλας εκλογικά τμήματα. Το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών στον δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας είναι αλήθεια ότι δεν ήταν το αναμενόμενο απ’ τους ανθρώπους της ΑΕΚ, αλλά το γεγονός αυτό σε καμία περίπτωση δεν διαφοροποιεί τις κινήσεις που αναμένονται να γίνουν μέσα στα επόμενα 28ωρα.

Αρχικά όλοι περιμένουν να λειτουργήσει και πάλι η Βουλή στις 28 Μαϊου, προκειμένου να ψηφιστεί το νομοσχέδιο που αφορά στον ρυθμιστικό νόμο της Αθήνας και περιλαμβάνει το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αυτό θα είναι το πρώτο και βασικό βήμα. Τι μένει; Η υπογραφή της οικοδομικής άδειας, η οποία θα δώσει την ευκαιρία στη “Δικέφαλος 1924” να βάλει μπουλντόζες στο οικόπεδο που θα ανεγερθεί το γήπεδο για να αρχίσουν τα έργα μέσα στον Ιούνιο. Οι συγκεκριμένες κινήσεις δεν έχουν καμία σχέση με την εκλογική διαδικασία και εννοείται ότι δεν μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο στην προσπάθεια που γίνεται για να επιστρέψει η Ένωση στη φυσική της έδρα.

Αυτό που πιστεύουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι ότι μέχρι τον Σεπτέμβριο, όταν και θα γίνει η αλλαγή στη δημοτική αρχή της Νέας Φιλαδέλφειας, το νερό θα έχει μπει στο αυλάκι και τίποτα δε θα μπορεί να σταματήσει πια την πραγματοποίηση του μεγάλου ονείρου.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X