Δημοσίευμα για αποχώρηση Γκιζόγιαννη-Τσιότρα

Δημοσίευμα για αποχώρηση Γκιζόγιαννη-Τσιότρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÐÁÃÊÑÁÔÉ - ÁÅÊΌπως σας ενημερώσαμε πριν από το enwsi.gr υπάρχει πρόταση συνεργασίας του Εθνικού προς τον Ανδρόνικο Γκιζόγιαννη ενόψει της επιστροφής του στην Α2. Ωστόσο, δημοσίευμα αναφέρει ότι μαζί με τον «Γκίζο» ο Εθνικός παίρνει και τον Θοδωρή Τσιότρα, δύο παίκτες «κλειδιά» της φετινής ΑΕΚ. Πάντως, από την ΑΕΚ μέχρι στιγμής δεν έχει φανεί ξεκάθαρη πρόθεση παραμονής τους μια και συμβόλαια υπάρχουν μόνο με Καράμπουλα, Πολυτάρχου, Τσιάκο και αναζητούνται επίσης Αμερικάνοι, κοινοτικοί και έμπειροι από Α1 Έλληνες.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Τρένο δίχως φρένα μοιάζει να είναι σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο ο Εθνικός Πειραιώς καθώς κλείνει σιγά σιγά όλα τα ανοιχτά μέτωπα που έχει. Κι αν η αρχή δεν ήταν τόσο… θορυβώδης (αν και η απόκτηση των Γιάννη Βαβάτσικου και Φώτη Ζούμπου θα φανεί κάτι παραπάνω από χρήσιμη κατά τη διάρκεια της χρονιάς), το επόμενο πακέτο παικτών που αποκτούν οι Πειραιώτες είναι ικανό να τους ανεβάσει επίπεδο. Κατακόρυφα!

Ο λόγος για δύο παίκτες που πανηγύρισαν την κατάκτηση του τίτλου στην Α2 κατηγορία φέτος με τη φανέλα της ΑΕΚ. Τον Ανδρόνικο Γκιζόγιαννη και τον Θοδωρή Τσιότρα.

Οι δύο παίκτες δύσκολα θα συνεχίσουν στη “Βασίλισσα” τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μία εξέλιξη που λειτουργεί ιδανικά για το συγκρότημα του Τζίμη Κουστένη, το οποίο έκανε αστραπιαίες κινήσεις και εξασφάλισε την καταφατική τους απάντηση. Κι αν για τον πολύπειρο φόργουορντ/σέντερ όλα μοιάζουν να είναι “τελειωμένα”, για τον σκληροτράχηλο γκαρντ το μόνο που μένει είναι να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες.

Ο Εθνικός Πειραιώς αρχίζει να δημιουργεί ένα εξαιρετικό ρόστερ εν όψει της νέας σεζόν. Ένα ρόστερ που μπορεί να τον οδηγήσει… πολύ ψηλά».

Πηγή: e-basket

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X