Εν αναμονή του μπάτζετ της νέας σεζόν, Βαγγέλης Ζιάγκος και Δήμος Ντικούδης

Κρίσιμη συνάντηση διοίκησης με Ζιάγκο-Ντικούδη για τον σχηματισμό της νέας «Βασίλισσας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kotsatos ziagos dikoudisΤην πρώτη του συνάντηση με την διοίκηση της ΑΕΚ, πραγματοποίησε χθες ο Βαγγέλης Ζιάγκος μαζί με τον Γιώργο Χήνα, σχετικά με τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, όπου η “Βασίλισσα” θα αγωνιστεί στην Α1 μετά από τρία χρόνια απουσίας.

Όπως σας ενημέρωσε το enwsi.gr,  στην συνάντηση έδωσε το παρών μόνο Κωνσταντίνος Κοτσάτος από την πλευρά της διοίκησης, τονίζοντας πως πρέπει πρώτα να κλείσουν οι εκκρεμότητες της χρονιάς που τελείωσε. Συζητήθηκε επίσης και το οργανόγραμμα που αφορά την λειτουργία της ομάδας, και μάλιστα εγκρίθηκε, και πλέον ο Βαγγέλης Ζιάγκος περιμένει να μάθει το ποσό του μπάτζετ για τη νέα σεζόν, ώστε μαζί με τον Δήμο Ντικούδη να προχωρήσουν στον αγωνιστικό σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Το σίγουρο είναι πως θα γίνει και άλλη συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές, όπου αναμένεται να δώσουν το παρών και ο Αλέξης Αλεξίου αλλά και ο Δήμος Ντικούδης, με περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X