Προβληματίζουν τα μηνύματα μεγάλου ποσοστού αποχής από τις εκλογές στη Νέα Φιλαδέλφεια

ΦΩΤΟ από το συλλαλητήριο των οπαδών της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

syllalitirio2-συλλαλητηριοΑνησυχητικά μηνύματα σχετικά με σημαντικό ποσοστό αποχής από τις κάλπες στον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών της Νέας Φιλαδέλφειας παίρνουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Επιτακτική η ανάγκη για παρουσία των φιλάθλων της Ένωσης στις κάλπες τις επόμενες δύο ώρες.

Από το πρωί οι δημότες Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας δίνουν το παρών στα εκλογικά κέντρα της περιοχής με σκοπό να αποφασίσουν με την ψήφο τους ποιος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος. Ο Λύσσανδρος Γεωγαμλής ή ο Άρης Βασιλόπουλος. Μια απόφαση, η οποία αναμένεται να διαδραματίσει πολύ σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις που αφορούν στην ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ και την επιστροφή της ομάδας στη φυσική της έδρα.

Υπάρχουν πάντως κάποια μηνύματα που φτάνουν εδώ και λίγη ώρα στους υπεύθυνους του δικεφάλου, τα οποία μόνο θετικά δεν είναι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν από τα εκλογικά κέντρα, η συμμετοχή του κόσμου δεν είναι μαζική, όπως θα έπρεπε σε μια τόσο κρίσιμη εκλογική διαδικασία, που έχει άμεση σχέση με το μέλλον της ομάδας. Γι’ αυτό και πλέον θεωρείται επιτακτική η ανάγκη, τις επόμενες ώρες, να δηλώσουν δυναμικά το παρών στις κάλπες όλοι οι φίλοι του δικεφάλου, με σκοπό να δείξουν εμπράκτως τη στήριξή τους στη διαδικασία που θα φέρει ακόμα πιο κοντά το όνειρο της επιστροφής στο “σπίτι”.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X