Αγωνία στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, για τις αποφάσεις της σύσκεψης

Ενδεκάδα Μενιδίου εκτός εάν…
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

paiktesΗ ολοκλήρωση του ρόστερ της ερχόμενης σεζόν, περνάει μέσα από μεταγραφικές κινήσεις, οι οποίες και θα ολοκληρωθούν μετά την σύσκεψη των κορυφαίων στελεχών της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας. Θεωρείται δεδομένο ότι στις 11 μεταγραφές που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα, θα προστεθούν τουλάχιστον πέντε ακόμα ποδοσφαιριστές. Κάτι που σημαίνει ότι αναμένεται να προκύψουν αρκετές αποχωρήσεις από το ρόστερ που έβγαλε φέτος την εφιαλτική χρονιά στην Γ’ Εθνική.

Πρόκειται για ένα γεγονός που αποτέλεσε θέμα συζήτησης στα αποδυτήρια της Ένωσης τις προηγούμενες μέρες. Με τους κιτρινόμαυρους να συζητούν για πιθανές αποχωρήσεις που θα προκύψουν. Και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό υπάρχει αγωνία για την επόμενη μέρα.

Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κάτι επίσημο από τον προπονητή ή την διοίκηση για το ποιοι ποδοσφαιριστές θα δουν την πόρτα της εξόδου. Κάτι που αναμένεται να γίνει μετά τις αποφάσεις που θα παρθούν στην σύσκεψη κορυφής. Ο Δέλλας έτσι και αλλιώς έχει έτοιμη την λίστα με τις αποχωρήσεις που θα πρέπει να γίνουν. Θα την καταθέσει ενώπιον των στελεχών της διοίκησης και στην συνέχεια θα ανακοινωθούν στους παίκτες τα αποτελέσματα των συζητήσεων. Πάντως με βάσει τον προγραμματισμό που έχει γίνει για την νέα σεζόν και τις μεταγραφές που θα πραγματοποιούν για να κλείσει το ρόστερ, υπολογίζεται ότι ο αριθμός των αποχωρήσεων θα είναι αρκετά μεγάλος.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X